• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Tirsdag Tir 25 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb
Tirsdag Tir 15 Februar Feb
Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar

GAMEDAY: STORHAMAR

En festaften med masse folk, liv og røre står for tur!

Formen

Storhamar kommer rett fra en 1-2 seier over Manglerud, runden før var det vår tur til å gå ut av kampen mot Oslolaget med samme resultat. Utover dette er det kveldens hjemmelag som står med flest seire den siste perioden. Fra forrige oppgjør mot de blå og gule har Frisk vunnet hele 7 av 8 mulige. Det ser hakket mørkere ut for kveldens gjester, som kun har vunnet 4 kamper av de 8 siste.

Laget

Laget har noen små endringer i både rekkeopsetning og spillere. Niklas Nevalainen er tilbake fra sykdom, mens Opsahl er sendt med Lørenskog for toppoppgjør i Narvik. Dersom du er nysgjerrig på rekkeoppsetningen, finner du denne på Instagram og Twitter nærmere kamp. På skadebenken for hjemmelaget sitter foreløpig Medby, Bjørndal og Dahlberg.

Det ser hakket tyngre ut for Storhamar, skadebenken hos de fyller godt og vel en hel rekke. Erik de la Rose, Jacob Lundell Noer, Jimmy Andersson, Andreas Øksnes, Markus Aas-Eng Mikkelsen og Mikael Zettergren ser ut til å være ute med skader.

Statistikk

Frisk startet sesongen med å slippe inn i overkant mange mål, men vi har funnet vår "overmann". Storhamar står med i snitt hele 3.38 mål i mot, mens vi ligger over 2-tallet. Noe nærmere er lagene i hva gjelder statistikken på poeng per kamp, mens vi tar 1.76 poeng per kamp i snitt, ligger hamarsingene på 1.71.

_Foto: Fehmi Sejdijaj

Hva gjelder individuell statistikk vil du finne David Morley på toppen av våre lister, med 30 poeng bærer han poenghjelmen og nærmer seg for alvor ligaens poengkonge. Foran han, på en førsteplass, ligger Storhamars kaptein Patrick Thoresen med 33 poeng. Kveldens oppgjør kan derfor snu om på mer enn bare lagets plassering på tabellen.

Dommere

Kveldens dommerkvarett består Tor Olav Johnsen, Christian Persson, Joakim Svarstad og Pål Arman Garsjø.

Hvor skal du se kampen?

Som vi alltid sier, så er hockey best live. Derfor satser vi på å se deg i Askerhallen til dropp klokken 15.30. Alle sesongkorthavere har fått en rabattkode, slik at de kan ta med seg en venn for 1 krone på kamp. Alle disse får også tilgang på Mercedes-Benz lounge hvor Bøtta Bar for anledningen har gjort comeback. Har du ikke fått koden? Kontakt Thea på epost: [email protected]

Skal du kjøpe billetter på vanlig vis, kan dette gjøres i Frisk Asker-Appen, her eller i døra på kamp! Det er ikke så altfor mange sitteplasser igjen for salg, så vi anbefaler å kjøpe s¨å fort som mulig!