• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: STORHAMAR

En festaften med masse folk, liv og røre står for tur!

Formen

Storhamar kommer rett fra en 1-2 seier over Manglerud, runden før var det vår tur til å gå ut av kampen mot Oslolaget med samme resultat. Utover dette er det kveldens hjemmelag som står med flest seire den siste perioden. Fra forrige oppgjør mot de blå og gule har Frisk vunnet hele 7 av 8 mulige. Det ser hakket mørkere ut for kveldens gjester, som kun har vunnet 4 kamper av de 8 siste.

Laget

Laget har noen små endringer i både rekkeopsetning og spillere. Niklas Nevalainen er tilbake fra sykdom, mens Opsahl er sendt med Lørenskog for toppoppgjør i Narvik. Dersom du er nysgjerrig på rekkeoppsetningen, finner du denne på Instagram og Twitter nærmere kamp. På skadebenken for hjemmelaget sitter foreløpig Medby, Bjørndal og Dahlberg.

Det ser hakket tyngre ut for Storhamar, skadebenken hos de fyller godt og vel en hel rekke. Erik de la Rose, Jacob Lundell Noer, Jimmy Andersson, Andreas Øksnes, Markus Aas-Eng Mikkelsen og Mikael Zettergren ser ut til å være ute med skader.

Statistikk

Frisk startet sesongen med å slippe inn i overkant mange mål, men vi har funnet vår "overmann". Storhamar står med i snitt hele 3.38 mål i mot, mens vi ligger over 2-tallet. Noe nærmere er lagene i hva gjelder statistikken på poeng per kamp, mens vi tar 1.76 poeng per kamp i snitt, ligger hamarsingene på 1.71.

_Foto: Fehmi Sejdijaj

Hva gjelder individuell statistikk vil du finne David Morley på toppen av våre lister, med 30 poeng bærer han poenghjelmen og nærmer seg for alvor ligaens poengkonge. Foran han, på en førsteplass, ligger Storhamars kaptein Patrick Thoresen med 33 poeng. Kveldens oppgjør kan derfor snu om på mer enn bare lagets plassering på tabellen.

Dommere

Kveldens dommerkvarett består Tor Olav Johnsen, Christian Persson, Joakim Svarstad og Pål Arman Garsjø.

Hvor skal du se kampen?

Som vi alltid sier, så er hockey best live. Derfor satser vi på å se deg i Askerhallen til dropp klokken 15.30. Alle sesongkorthavere har fått en rabattkode, slik at de kan ta med seg en venn for 1 krone på kamp. Alle disse får også tilgang på Mercedes-Benz lounge hvor Bøtta Bar for anledningen har gjort comeback. Har du ikke fått koden? Kontakt Thea på epost: [email protected]

Skal du kjøpe billetter på vanlig vis, kan dette gjøres i Frisk Asker-Appen, her eller i døra på kamp! Det er ikke så altfor mange sitteplasser igjen for salg, så vi anbefaler å kjøpe s¨å fort som mulig!