• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: SPARTA

Vi står ovenfor sesongens viktigste kamp så langt.

Laget står i dag ovenfor en svært viktig kamp, kampen om fjerdeplassen og hjemmebanefordel i sluttspillet. Etter en imponerende poengfangst, hele 35 i tallet, på de siste 14 kampene, er man kun tre poeng bak dagens motstander og fjerdeplassinnehaver Sparta.

Vi vet at supporterklubben har mobilisert og stiller med full buss, og håper at folk kaster seg i bilen og blir med å støtte opp laget i «finalen» om fjerdeplassen. Supporterklubben arrangerer også et vors i Sportsbaren i Varner Arena, fra kl. 13.00, hvor alle er velkomne. Her blir det quiz, spillerbesøk og god stemning.

Statistikk

Så langt denne sesongen har vi spilt fire kamper mot Særpingene. Hvert lag står med en seier til fulltid og en seier etter overtid. Dagens kamp er derfor også svært viktig, for de som stikker av med flest poeng i kveld er også laget som får fjerdeplassen ved poenglikhet.

EHLs gullhjelm

Igjen er det Tobias Lindström som blir å se i gullhjelmen for de oransjekledde. Etter torsdagens kamp har han tatt enda noen poeng, og står nå med 44 poeng på 40 kamper.

Hos Sparta er det Lindströms landsmann, Kristian Jakobsson, som har notert seg for flest poeng. Han står oppført med 53 poeng på 39 kamper.

Keeperdullen

Hvem som skal vokte buret for Asker-laget kan du se på våre sosiale medier rundt 1 time før kamp. Statistikken viser uansett at Mitch Gillam har en redningsprosent på 92,3% etter to spilte kamper, mens hans makker Fayen-Vestavik står med en redningsprosent på 90,6% etter 30 spilte kamper.

Spartamålvakten Balizs har så langt voktet buret i 33 kamper. Han står med en redningsprosent på 92%, og et snitt på 2,25 innslupne mål per kamp. Hans makker, Asker-gutten Landa, har spilt 3 kamper og står med et snitt på 83,6%.

Følg kampen

Vi håper du tar turen til Sparta for å heie frem gutta til tre svært viktige poeng. Billetter får du kjøpt i Sparta-appen eller i billettluka. Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, BlueLine Sportsbar i Asker eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.