• Hovedpartnere

    Partnere

KAMPDAG VÅLERENGA

Ukens andre og siste hjemmekamp står for dør, og denne gangen er det Vålerenga som kommer på besøk i Varner Arena

Om bare noen timer er det fullt av liv i Varner Arena når pucken droppes klokken 19.00. Arenaen åpner allerede 17.30, hvor vi kan by på god stemning i Sportsbaren og hyggelig menneskemøter!

Vi tok en rask prat med assistenttrener Simon Stolt Wang i forkant av kampen, rundt hvilke tanker trenerteamet har om kampen,

- Vi står ovenfor en veldig tøff match mot Vålerenga. Vi har forbredt oss så godt vi kan, på de forskjellige momentene i spillet vi mener er viktig. Det var mye positivt mot Storhamar som vi ønsker å bygge på inn mot denne kampen. Tenker da spesielt på første periode og det defensive i den perioden. Vi slapp til lite og var solid bakover. Magnus Geheb måtte gå av tidlig i andre periode, og føyer seg nå inn på skadelista. Garderoben er full av karer som vil jobbe hardt for hverandre og er positive - så vi skal gjøre alt vi kan for å slå Vålerenga i morgen.

Simon Stolt Wang kan fortelle at det fortsatt er flere ute med skader denne kampen,

- Morley er fortsatt usikker, og vi forventer en avklaring utover dagen. Girard, Geheb og Løken er alle ute med skade . Med disse skadene ser det ut til at Marcus Valkvæ Erevik blir med troppen i kveld.

Historisk tilbakeblikk

Historien mellom Vålerenga og Frisk Asker strekker seg langt tilbake i tid. Kveldens kamp markerer kamp nummer 280 mellom de to lagene. Så langt er det Vålerenga som har tatt en overvekt av 3-poenger.

Så langt denne sesongen har dog kampen om 3-poengene vært jevenere. Med fire kamper spilt er det kun Frisk Asker som har sørget for å innkassere seier til fulltid, mens de tre andre kampene har resultert i tap i overtid. Et kjapt regnestykke viser da at det står 6 - 6 i poengfordelingen mellom de to lagene.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

Morley ligger fortsatt på topp i den indviduelle poengjakten for de oransje, med 40 poeng. Ettersom Morley fortsatt er usikker til kveldens kamp, kan det også denne kampen bli Hampus Gustafsson som blir bærer av hjelmen med sine 39 poeng.

Hos Vålerenga er det Mathis Olimb som vil ikle seg den gullbelagte hjelmen, med sine 30 poeng.

Vi sier som vi har sagt så mange ganger tidligere - hockey er best live! Denne gangen slenger vi på at få ting er så morsomt som stemningen i Varner Arena når Frisk Asker og Vålerenga møtes til dyst. Billetter kan du sikre deg her. Vi sees i Varner Arena!