• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

Bamsefondets stipend!

Bamsefondet skal dele ut et stipend til et idrettslag eller en organisasjon/institusjon, og nå ber vi deg om tips!

Bamsefondet er i stadig vekst, og hver måned deles det ut midler til enkeltpersoner, slik at de skal kunne få delta i idrett og aktivitet. En viktig del av Bamsefondets arbeid er også å jobbe for at organisasjoner, institusjoner og idrettslag kan skape et mangfoldig tilbud, hvor inkludering står i høysetet. I disse tider er det dessverre mange barn som står helt og holdent uten et fritidstilbud, og mange aktivitetsarrangører står uten midler til å kunne bidra til inkludering og mangfold i idretten.

Nå begynner vi å nærme oss tiden på året hvor Bamsefondet skal dele ut én større sum, i størrelsesordenen 40 000- 60 000,- til et idrettslag eller en organisasjon/institusjon som jobber i tråd med Bamsefondets verdier. Formålet med denne tildelingen er å gi organisasjoner, idrettslag og/eller institusjoner midler, som skal stimulere til aktivitet. Mottakerens arbeid skal være med på å skape et tilbud som tar sikte på et inkluderende og mangfoldig felleskap i idretten og/eller aktiviteten. Tildelingen kan også gis til institusjoner og organisasjoner som på ulikt vis jobber for å bedre levevilkår og har fokus på folkehelse.

Dersom du kjenner til en organisasjon, et idrettslag eller en institusjon som jobber for å skape et mangfoldig tilbud, tips oss gjerne ved å sende e-post til [email protected]. Gi oss gjerne litt informasjon om hvem de er, hva de jobber med og på hvilken måte midlene fra Bamsefondet kan bidra til et mer mangfoldig og inkluderende aktivitetstilbud i Asker og omegn.

Bamsefondet vil fortsette jobben med å bidra til at flere barn og unge har et fritidstilbud, og takker for de som måtte ta seg tid å komme med forslag!