• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: VÅLERENGA

Sesongens første kamp på Jordal Amfi står for dør. Pucken droppes 15.30, sees vi?

Sesongens første retur-oppgjør står for dør, når gutta pakker baggen og reiser inn til Jordal Amfi. De aller fleste har vel friskt i minne hvordan den første kampen utspilte seg mellom dagens motstandere, og vi kan vel ikke annet enn å håpe på en reprise. Assistenttrener, og tidligere Vålerengatrener Simon Stolt Wang ser frem til å tre inn på Jordal ikledd riktige farger,

- Vi har en tøff bortekamp i vente. Vålerenga på Jordal krever at vi spiller helt opp mot vårt potensialet om vi skal ta tre poeng. Vi har brukt fredagen godt, og gjort de forberedelsene vi mener er viktigst. Nå gleder vi oss veldig til dagens kamp. Vi er veldig fornøyd med å vinne på Hamar, men føler en sterk revansjelyst i forhold til prestasjonen vår i den kampen. Vi går for seier!

Poengkonge

Anton Holm er fortsatt bærer av Fjordkraftligaens poenghjelm med 6 mål og 5 assist, altså 1,2 poeng i snitt per kamp. Hakk i hæl finner vi David Morley som kan skilte med 2 mål og 9 assist.

For de kongeblå er det Mark Auk som troner poengtoppen med 3 mål og 6 assist, á poeng med Auk finner vi Mathis Olimb med 2 mål og syv assist.

En del av laget

Det er liten tvil om at det å gjenskape magien som utspilte seg i Varner Arena 9. september, er målet. Da trenger vi alle med hjerte for Frisk Asker på tribunen! Vær en del av laget, ta turen til Jordal og gi gutta det ekstra lille dyttet. Billetter får du kjøpt via denne linken.