• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

SAMMEN OM SPILLERNES SIKKERHET!

Et viktig skritt for mot å forbedre sikkerhetsstandarden innenfor sporten!

I kjølvannet av den tragiske hendelsen i England, så besluttet vi i Frisk Asker å innføre et umiddelbart påbud om bruk av halsbeskyttere for egne spillere. Da vår samarbeidspartner Protect Vakthold & Sikkerhet leste om påbudet, var de raskt ute med å melde sin interesse for å bidra til guttas sikkerhet på isen. Vaktselskapet har et solid rykte på seg, som et pålitelig sikkerhetsselskap, og det de nå gjør markerer et viktig skritt inn mot å forbedre sikkerhetsstandarden innenfor sporten,

-For oss er sikkerhet det aller viktigste. Et så viktig tema som å ivareta spillernes sikkerhet er noe vi brenner for, så da tok vi umiddelbart kontakt med Frisk Asker for å bistå i denne prosessen, , sier daglig leder Petter Nilsen.

Denne handlingen, er ikke bare uttrykk for deres engasjement for klubben, men det illustrere også et ønske om å være proaktive når det gjelder sikkerhet. Vår samarbeidspartner er ikke bare engasjert i å beskytte idrettsutøvere, men de bidrar også til samfunnet på andre måter. Gjennom levering av sikkerhetstjenester til arenaen og andre samarbeidspartnere, sørger de for at offentlige arrangementer og lokalsamfunn er trygge og sikre.

- Dette har påvirket hele hockeyfamilien, uavhengig av klubbtilhørighet, så at vi fikk dette på plass og at Protect Vakthold & Sikkerhet ville bli med oss setter vi stor pris på, uttaler Sportssjef Vidar Wold.

Samarbeidet mellom Protect Vakthold & Sikkerhet og Frisk Asker Hockey står som et sterkt eksempel på hvordan bedrifter kan gå utover sine tradisjonelle roller for å påvirke samfunnet positivt. Med et felles mål om å skape en tryggere ishockeyopplevelse, er dette partnerskapet et skritt mot en mer sikker og ansvarlig idrett.

I dagens stadig mer utfordrende verden er initiativer som dette ikke bare velkomne, men også nødvendige for å sikre at idretten forblir en arena for sunn konkurranse og glede, samtidig som sikkerheten til utøverne er i sentrum. Protect Vakthold & Sikkerhet har vist vei, og deres partnerskap med Frisk Asker Hockey setter en standard for hvordan bedrifter kan spille en aktiv rolle i å forme sikkerhetskulturen innen idrett.