• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

Wold med ny kontrakt!

Det var lenge usikkert om Wold kom til å reise til USA for junior og collegespill de neste årene, men nå har valget falt på å ta de neste stegene i moderklubben.

Vi er veldig glade for at Eskild har valgt å signere en 2+1 års kontrakt med klubben. Om signeringen har sportskomiteens Christian Haune følgende å si:

Eskil gjorde en meget bra første sesong i A-laget forrige sesong. Vi er glade for at han satser videre hos oss og vil bli en del av stammen i laget. Han er en meget anvendelig spiller, både som center og ving, han har bra hurtighet og meget bra spilleforståelse til tross for sin unge alder. Vi ser frem til at han fortsetter å trene hardt og at han med enda mer erfaring vil sørge for tøff konkurranse om spilletid, også for de eldre spillerne i laget og i alle deler av spillet.

Det er liten tvil om at vi nå har re-signert en spiller med gode kvaliteter, som vil være med på å løfte laget de kommende sesongene. Vi ser frem til å se Eskil med tigeren på brystet, både i Norge og Europa!

Første istrening

I første omgang ser vi frem mot å se Eskil på is allerede 2. august klokken 15:00, sammen med resten av laget. Husk å ta turen i hallen for å se årets første istrening. Barna vil få servert gratis pølser, brus og boller mens gutta er på is, derretter er det barnas tur til å teste isen i Askerhallen.