• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Fredag Fre 9 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt

JUBEL-FREDAG!

Det er ikke lenge igjen til drømmen er et faktum: vår nye storstue står klar til bruk i Q1 2022, og vi teller dagene ned sammen med Backe Stor-Oslo! Det er derfor ekstra gledelig å kunne offentliggjøre at Backe Stor-Oslo fornyer og fortsetter samarbeidet med Frisk Asker.

BACKE BYGGER ARENA OG NETTVERK!

Vi møter Adm. dir Arne Landmark og prosjektleder Kaia Conradi utenfor arenaen på Risenga, og de har følgende å si om avtalen. «Det har vært og er en fornøyelse for oss å kunne bygge Frisk Asker og Asker Kommune sin nye storstue, og derfor var det også naturlig for oss å fortsette samarbeidet i tiden fremover, også selv etter at arenaen står ferdig», sier Landmark. «Vi har jo vært med Frisk Asker på deres møteplasser, og derfor fristet det veldig å fortsette på den jobben som er påbegynt fra begge parter», forteller Conradi.

«Vi er en bedrift som har Asker som markedsområde, og vi ser muligheter for vekst i dette området. . Det Frisk Asker har fått til gjennom å bygge sten på sten og utvikle, forvalte og forsterke sin organisasjon i alle ulike ledd, ser vi mange likheter til i vår egen organisasjon også», tilfører Landmark.

«I tillegg til profilering på arena, så er det viktig for oss å ha med Backe Stor-Oslo med i klubbens sterke B2B-nettverk, for dermed å kunne skape et enda bedre nettverk», sier Markedssjef Fredrick Bråten Haugland, og fortsetter: «Det er jo ekstra stort når en aktør som Backe Stor-Oslo fornyer, spesielt når man tenker på utfordringene som byggebransjen har stått i, og fremdeles befinner seg i,» bemerker Markedssjefen. Vi takker for tilliten og ser frem til innflyttingen.

Om bedriften

Backe Stor-Oslo AS er en entreprenørbedrift med ca.110 medarbeidere, etablert i 1946 som grunnsteinen til det som i dag er Backe Gruppen. De skaper nærings- og boligvekst i Stor-Oslo, og påtar seg oppdrag innenfor nybygg og rehabilitering for offentlige og private utbyggere innenfor sitt markedsområde i Oslo, Bærum, Asker, Drammen og Kongsberg. Selskapet har solid erfaring innen totalentrepriser og har gjennomført mange av sine prosjekter som samspill eller «åpen bok». Backe Stor-Oslo AS er rigget for vekst med en forventet omsetning i 2021 på ca.700 MNOK.

Selskapet er bygget rundt en flat struktur og stor grad av åpenhet, og de har arbeidet mye med å utvikle en prestasjonskultur basert på å «Ha det godt og gjøre det godt».

Kontaktpersoner for avtalen:

Arne Landmark, Adm.dir, Mobil: 406 08 715 E-post: [email protected] Kaia Conradi, Prosjektleder Mobil: 980 72 248 E-post: [email protected]

Ønsker du å bli en del av regionsens nettverk nummer 1?

Ta kontakt med: