• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Landslagsspiller vender hjem

Etter han dro ut som 19-åring, vender løperen nå tilbake til Asker.

Tobias Fladeby har skrevet under på en kontrakt som gjør han til Frisk Asker-spiller de to kommende sesongene. Fladeby startet sin hockeykarriere i Holmen som barn, før han kom til Frisk Asker og NTG som juniorspiller. Her fikk han også tilbud om å debutere på A-laget, men den gang hadde Tobias bestemt seg for å ta veien via amerikansk juniorhockey og inn i universitetshockeyen. 2 år med juniorhockey og 4 år med hockey på college ble det, før han reiste videre til Tingsryd i Allsvenskan. Her ble det umiddelbar suksess, hvor han ble lagets toppscorer og poengkonge. Forrige sesong spilte han i østerrikske Graz med Viktor Granholm. Nå går altså turen hjem til Asker og spill i den oransje drakten,

- Jeg spilte barnehockey i Holmen, men Frisk er på mange måter moderklubben min. Det er her jeg utviklet meg, og klubben jeg har følelser for og tilhørighet til. Derfor var det et ganske naturlig valg for meg å komme tilbake, når mulighet bød seg. Jeg har fulgt klubben tett i de årene jeg har vært ute, sett tilnærmet alt av kamper, men også gjennom kompiser som har spilt her.

Ambisjonene til Fladeby er klare,

-Jeg har mye å gi, samtidig mener jeg at Frisk er det stedet hvor jeg kan fortsette å utvikle meg, med et godt treningsmiljø og en fin organisasjon å være en del av. Nå gleder jeg meg til de to kommende sesongene, og målet er klart: vinne NM-gull med Frisk.

Sportssjef Vidar Wold beskriver Tobias som en stor og sterk løper, med en spillestil som vi søker etter,

- I Fladeby får vi en spiller med stor fart og bra trøkk. Han har et meget bra skudd og er kjent for å være en spiller som ønsker å bruke sitt giftig skudd ofte. Samtidig har han en litt mer nordamerikansk spillestil, som vil si at han spiller en mer direkte og fysisk hockey.

Som den klubben i eliteserien med flest spillere ute i europeiske ligaer, har klubben alltid hatt et ønske om og jobbet målrettet for at moderklubben skal være det naturlige valget når de returnerer til hjemlig liga,

- Vi vet at Tobias hadde tilbud fra andre norske klubber, og er svært fornøyd med at han valgte oss. Signeringen er i tråd med klubbens filosofi om å hente hjem spillere som har vært i utlandet. Vi har stor tro på at Tobias vil tilføre laget gode kvaliteter, sier Wold.

Vi ønsker Tobias lykke til med VM-oppkjøringen i Sverige og Østersund, og gleder oss til å se nok en profilert Asker-gutt i Varner Arena neste sesong.