• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

AKASIEN BEGRAVELSESBYRÅ PÅ GLATTISEN

Denne nyheten har vi gledet oss til å offentligjøre, for endelig skal en helt ny bransje ut på glattisen sammen med Frisk Asker.

Akasien Begravelsesbyrå ved Kristian Holth og Tonje Wolff Helgesen har signert for #regionensnettverknummer1, og gjett om vi gleder oss til dette samarbeidet!

- Det var vært et ønske fra klubben i lang tid å knytte til oss nye bransjer, og se nye muligheter med selskaper som vanligvis ikke har for vane å «sponse» idretten eller inngå bedriftssamarbeid, sier Markedssjef Fredrick Bråten Haugland. Han fortsetter,

- Når vi kom i kontakt med Kristian, som i tillegg er hockeyinteressert, så var det kort vei fra ide til kontrakt, avslutter Haugland.

Vi tok en rask prat med vår nye samarbeidspartner om det nyingåtte samarbeidet.

Hvorfor nettopp idretten, hockey og Frisk Asker?

- Som tidligere hockeyspiller har jeg egentlig aldri lagt hockey-interessen på hylla, og da jeg hørte at Frisk Asker var interesserte, så ble vi nokså trigget. Det er jo ikke vanlig at et begravelsesbyrå tegner «sponsorkontrakter», men vi ser litt annerledes på det, sier daglig leder Kristian Holth.

På hvilken måte tenker ser dere denne verdien i idretten?

- Døden er en del av livet, selv om det er forbundet med sorg og tristhet. Vi ønsker å tilrettelegge gravferden på best mulig måte og kanskje finne de små lysglimtene i en tøff periode for de etterlatte, og vi håper på å finne dette sammen med idretten, sier Tonje Wolff Helgesen.

Hva konkret vil samarbeidet gå ut på?

- I tillegg til B2B-tilgang til Frisk Asker sitt gode nettverk, så har vi bokstavelig talt kastet oss ut på glattisen, og har tatt eierskapet til «sudden death», eller overtiden, på kampene. Det kommer en fin voice i forkant av alle «sudden death», samt reklame på LED banner og boards gjennom hele perioden. Vi tror det vil skape en god oppmerksomhet rundt oss, samt at Frisk-familien kan se Akasien og forhåpentligvis vil velge oss når de får behov for våre tjenester, avslutter Holth.

Litt om Akasien Begravelsesbyrå

Akasien Begravelsesbyrå AS er der for deg når du trenger råd, støtte og bistand. De hjelper deg uansett om du ønsker å tilpasse en helt personlig gravferd eller om du foretrekker en pakke til fast pris. Alle deres kontorer har døgnåpen telefon, slik at du kan nå dem hele døgnet for umiddelbar hjelp ved dødsfall.

Akasien er et lokalt, familiedrevet begravelsesbyrå med avdelinger i Nordre Follo, Oslo, Asker og Bærum. For gravferd i Asker, Røyken og Hurum så er det deres kontor i Asker sentrum som bistår. De har egne parkeringsplasser for enklest mulig framkommelighet, men har selvfølgelig mulighet til å dra på hjembesøk for samtale i hele nye Asker. Øes gjerne mer på www.akasien.no/asker

Kontaktpersoner Daglig leder Kristian Holth Mobil: 9913 77 295 E-post: [email protected]

Kontorleder Tonje Wolff Helgesen Mobil: 412 23 883 E-post: [email protected]