• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

AKASIEN BEGRAVELSESBYRÅ PÅ GLATTISEN

Denne nyheten har vi gledet oss til å offentligjøre, for endelig skal en helt ny bransje ut på glattisen sammen med Frisk Asker.

Akasien Begravelsesbyrå ved Kristian Holth og Tonje Wolff Helgesen har signert for #regionensnettverknummer1, og gjett om vi gleder oss til dette samarbeidet!

- Det var vært et ønske fra klubben i lang tid å knytte til oss nye bransjer, og se nye muligheter med selskaper som vanligvis ikke har for vane å «sponse» idretten eller inngå bedriftssamarbeid, sier Markedssjef Fredrick Bråten Haugland. Han fortsetter,

- Når vi kom i kontakt med Kristian, som i tillegg er hockeyinteressert, så var det kort vei fra ide til kontrakt, avslutter Haugland.

Vi tok en rask prat med vår nye samarbeidspartner om det nyingåtte samarbeidet.

Hvorfor nettopp idretten, hockey og Frisk Asker?

- Som tidligere hockeyspiller har jeg egentlig aldri lagt hockey-interessen på hylla, og da jeg hørte at Frisk Asker var interesserte, så ble vi nokså trigget. Det er jo ikke vanlig at et begravelsesbyrå tegner «sponsorkontrakter», men vi ser litt annerledes på det, sier daglig leder Kristian Holth.

På hvilken måte tenker ser dere denne verdien i idretten?

- Døden er en del av livet, selv om det er forbundet med sorg og tristhet. Vi ønsker å tilrettelegge gravferden på best mulig måte og kanskje finne de små lysglimtene i en tøff periode for de etterlatte, og vi håper på å finne dette sammen med idretten, sier Tonje Wolff Helgesen.

Hva konkret vil samarbeidet gå ut på?

- I tillegg til B2B-tilgang til Frisk Asker sitt gode nettverk, så har vi bokstavelig talt kastet oss ut på glattisen, og har tatt eierskapet til «sudden death», eller overtiden, på kampene. Det kommer en fin voice i forkant av alle «sudden death», samt reklame på LED banner og boards gjennom hele perioden. Vi tror det vil skape en god oppmerksomhet rundt oss, samt at Frisk-familien kan se Akasien og forhåpentligvis vil velge oss når de får behov for våre tjenester, avslutter Holth.

Litt om Akasien Begravelsesbyrå

Akasien Begravelsesbyrå AS er der for deg når du trenger råd, støtte og bistand. De hjelper deg uansett om du ønsker å tilpasse en helt personlig gravferd eller om du foretrekker en pakke til fast pris. Alle deres kontorer har døgnåpen telefon, slik at du kan nå dem hele døgnet for umiddelbar hjelp ved dødsfall.

Akasien er et lokalt, familiedrevet begravelsesbyrå med avdelinger i Nordre Follo, Oslo, Asker og Bærum. For gravferd i Asker, Røyken og Hurum så er det deres kontor i Asker sentrum som bistår. De har egne parkeringsplasser for enklest mulig framkommelighet, men har selvfølgelig mulighet til å dra på hjembesøk for samtale i hele nye Asker. Øes gjerne mer på www.akasien.no/asker

Kontaktpersoner Daglig leder Kristian Holth Mobil: 9913 77 295 E-post: [email protected]

Kontorleder Tonje Wolff Helgesen Mobil: 412 23 883 E-post: [email protected]