• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

37 ÅR SAMMEN MED AABY MARINE!

Ny sesong og ny avtale med Aaby Marine! Ja, det begynner å bli en vane, for med 37 års "ekteskap", så nærmer forholdet seg «rubinbryllup». I den anledning tok vi oss en prat med daglig leder Jørgen Haga for å høre hvordan Aaby Marine og Frisk Asker holder forholdet ved like etter så mange år i partnerskap.

Jørgen Haga er en mann med hjerte for Frisk Asker og har en lang historie i denne klubben. Han var ikledd klubbens drakt fra 1980-1992 og spilte nesten 300 kamper for A-laget. Etter at han la skøytene på hylla har han vært en av de mest lojale og trofaste samarbeidspartnerne for klubben, både på senior- og juniorsiden. Til daglig er han daglig leder i Aaby Marine, Norges største forhandler av sportscruisermerket Windy.

Aaby Marine ligger plassert på vakre Leangbukta Marina, og bistår alle båt-entusiaster med å finne den båten som måtte passe kundenes behov og deres bruksområder. Med fokus på kundetilfredshet og en forretningsfilosofi som sier at deres kunder er deres beste salgsargument, taler mye for at Aaby Marine er rett valg av forhandler når alle med Frisk-hjerte skal sjøsette drømmen!

– Jeg synes vi hele tiden har utviklet oss sammen, og det har aldri vært kjedelige stunder mellom oss. Selvsagt har det vært opp- og nedturer, men vi har alltid kommet oss gjennom, sier en lattermildt Haga.

– Dette er jo som et godt gammelt ekteskap, parerer markedssjef Fredrick Bråten Haugland.

_Hva tenker du om klubbens drift i dag? _

– Det som imponerer meg mest er det store engasjementet blant frivillige. Det er det som driver Frisk i dag, for uten dem hadde ikke dette gått. Samtidig så ser jeg at styret og administrasjonen gjør en solid jobb, både med tanke på kortsiktig drift, og ikke minst jobben med å forberede organisasjonen til ny arena som blir vårt nye hjem om noen år, sier Haga.

– Klubben har uten tvil en lys tid i vente. Klubben utvikler seg stadig og det er liten tvil om at det legges inn mye arbeid for å sikre en moderne klubb som drives etter fremtidens standard.

For Jørgen Haga er det derimot også en større verdi bak engasjementet enn fremtiden. Når vi spør han om hvorfor engasjementet ble vedvarende etter han la skøytene på hylla nøler ikke Haga et sekund:

– Det var helt naturlig fordi klubben har gitt så mye til meg, at jeg føler at jeg skylder klubben mye. Så for meg handler det om å gi tilbake.

Hva har hockey har betydd for familien din?

– For å si det sånn, jeg har tre barn. Sønnen min er profesjonell hockeyspiller i utlandet. Begge døtrene mine, som har peiling på hockey, er gift med nåværende og tidligere A-lagsspillere på Frisk Asker. Hockey er vår store hobby!

Aaby Marine, med Mr. Haga i spissen, har uten tvil vært med på å realisere en klubb i toppsiktet, en profesjonalisert klubb med fokus på de rette verdiene.

Vi takker Aaby Marine for at selskapet nok en gang forlenger samarbeidet med Frisk Asker og #regionensnettverknummer1, og så håper vi på at den kommende sesongen blir fantastisk!