• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Semifinale #4

Fredag kveld og semifinaler, blir det bedre?

Etter en meget tilfredsstillende overtidsseier på Hamar står det nå 2-1 i kamper i semifinaleserien. Nå er gutta klare for å utligne til 2-2 med et smekkfullt og utsolgt Varner Arena. Pucken droppes kl 19.00, mens dørene åpner kl. 17.00.

Har du sikret deg billett minner vi om følgende:

  • Så langt det går oppfordrer vi til å samkjøre, eller unngå bruk av privatbil. Det finnes et fåtall parkeringer i Varner Arena, samt ved brannstasjonen.
  • I morgen åpner vi også "Bøtta bar" i tillegg til Sportsbaren. Den finner du i enden av gangen ved felt D - tvers over Sportsbaren.
  • Benytt de plassene du har kjøpt!
  • Dersom du sitter på billetter du ikke skal bruke, gi beskjed eller få noen andre til å bruke de.

Battery hjelmen

Etter en fantastisk scoring på overtid, sørget Haga for å bli lagets interne poengkonge. Så langt har han notert seg for 7 poeng, 3 mål og 4 assist.

For Storhamar er det fortsatt Eirik Salsten som er innehaver av poenghjelmen, med sine 11 poeng etter 5 mål og 6 assist.

Keeperdullen

Mitch Gillam gjenreiste kjærringa, og sørget for å pynte på redningsprosenten. Han står nå oppført med 91.1%.

Den eneste av Storhamar-keeperne som fikk anledning til å gjøre noe med sin statistikk var Stensrud. Han står nå oppført med en redningsprosent på 88.3%, mens hans makker D´Orio kan vise til en redningsprosent på 86.4%.

Følg kampen

Det er per nå helt utsolgt i Varner Arena, men blir det avbestillinger legges disse ut fortløpende. Men, fortvil ikke – på søndag er det ny mulighet til å se kamp live i CC-Amfi. Hopp på supporterbussen og gi gutta en ekstra dytt i ryggen, påmelding finner du her. Kveldens kamp kan følges på TV2 Sport2, eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.