• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: RINGERIKE PANTHERS

Om ikke mange timene setter gutta seg på bussen i retning Hønefoss og Ringerike Panthers.

Formen

Gutta kan se tilbake på en seiersrekke på hele 8 kamper. Det er liten tvil om at de nå har funnet flyten. Ringerike står med tre seire på 8 kamper, hvor to av seierne er mot henholdsvis Storhamar og Vålerenga. Ringerike har vist seg sterke før og er ikke et lag man skal ta lett på.

Laget

Vi stiller omtrent med samme lag som vi gjorde mot Storhamar hjemme i Askerhallen. Isak Wallin er tilbake mellom stengene, mens Medby, Dahlberg og Bjørndal fortsatt er ute med skade.

Statistikk

Hvis man skal ta et dypdykk i statistikken ser det hele svært oppløftende ut. Dog vet vi at det er ikke statistikken som gjør jobben for oss, men vi som gjør jobben for den. Vi scorer nesten ett mål i snitt, mer per kamp en Ringerike. Videre slipper vi inn vesentlig fler og står med nesten to poeng mer i snitt per kamp enn dagens hjemmelag.

Den personlige statistikken viser at det er Åslin som bærer poenghjelmen for panterne, mens Morley fortsatt troner på toppen av poengtronen for oss. Han ligger foreløpig to poeng unna å ta over tronen i hele ligaen.

Dommere

Under dagens kamp finner vi Karl Johan Marcus Vinnerborg og Tor Olav Johnsen som hoveddommere, mens du finner Joachim Sverre Hansen og Knut Einar Bråten på linjene.

Hvor skal dere se kampen?

Vi holder stadig fast på at hockey er best live, men om du ikke har mulighet til å ta turen til Sjongshallen er Blue Line Sportsbar et meget god alternativ. Utover det vises kampen på TV2 Play eller TV2 Sport2 fra 18.55.