• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

VI INVITERER ALLE TIL GRATISKAMP!

Dagens kamp er historie, nå ser vi frem til å takke av Askerhallen med brask og bram!

Før dagens kamp var det enda en hedring som stod på planen. Denne gangen var det kapteinens tur. Hans første skøytetak ble tatt i Askerhallen i 1985, siden da har han gått gradene fra junior og hele veien til øverste nivå. Han spilte sin første A-lagskamp med tigeren på brystet, som 16-åring, allerede sesongen 1996/97. Etter 11 sesonger i utlandet kom han tilbake til moderklubben, og har siden 2015/16 sesongen hatt en sentral rolle i laget. Vi gratulerer Anders Bastiansen med 600 kamper!

Foto: Kjell Henry Hustad

Etter kveldens første periode så det lyst ut for Asker-laget. Men Sparta ville det annerledes. Med en snuopperasjon i andre periode og en ytteligere punktering av kampen på tampen av tredje periode ble alle kveldens tre poeng med til Sarpsborg.

Nå legger vi kveldens kamp bak oss og ser frem mot førstkommende lørdag. Ikke bare er det 100-årsdagen til klubben, men også kvelden vi skal takke av vårt hjem i over 50 år. Nå som restriksjonene har åpnet, åpner Askerhallen for en siste gang som vår hjemmearena.

- Askerhallen fortjener et sikkelig takk, og klubben skal feires på ordentlig vis. Åpningen kunne ikke komme på et bedre tidspunkt for oss. Nå ønsker vi å invitere flest mulig til å ta avskjed med Askerhallen, og samtidig feire klubbens 100-årsdag! Vi lover en ekstraordinær kamp, sier daglig leder Nicolay Sørensen.

Det er fler enn Sørensen som gleder seg over lettelser i restriksjoner, og ikke minst til den siste festen i Askerhallen på lørdag.

- Vi håper på å oppleve fullt hus i Askerhallen for en siste gang, og at laget får den støtten den trenger, slik at vi kan sikre tre poeng. Den støtten vi opplever med tettpakket Askerhallen er uvurderlig. Hallen fortjener en avslutning verdig dens historie! Vi gleder oss stort til å oppleve dette sammen med alle tilskuerne, feire 100-årsdagen og skape en magisk opplevelse før vi flytter over i Varner Arena, sier trener Vidar Wold.

Billetter

Vi bygger i disse dager om vårt billettsystem, så det vil derfor ikke være anledning til å booke billett på forhånd. Kom til inngang M eller L, og plukk opp din billett på kampdag. Vil du sikre deg billett til lørdag før dette, er kontoret i Mercedes-Benz Lounge åpnet på hverdager fra 8.00-17.00 og billettene kan hentes der.

For de med sesongkort, ber vi dere benytte dere av inngang B under kampen for raskere innsjekk.

Nå gleder vi oss til å se deg på kamp på lørdag! Pucken droppes 16.00 og hallen åpner 15.00!