• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Søndag Søn 14 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Søndag Søn 28 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

KAMPDAG LILLEHAMMER

Endelig er det lørdagskamp i Varner Arena igjen!

Til tross for at det ble en poengfattig opptreden i Fredrikstad på torsdag, var det fremgang å spore i spillet. Gutta sørget blant annet for å putte to mål i powerplay, og sett under ett kan man vel si at sifrene ikke var helt representativt for kampens utvikling.

Mot kveldens kamp er planen klar, og laget har stor tro på at de vil sikre poengfangst i Varner Arena, skal vi tro Simon Stolt Wang,

- Hele uken har vi jobbet med noen justeringer i presspillet vårt, ikke så mye store endringer, men detaljer vi håper kan gi gevinst. Vi løste det ganske greit i to perioder mot Stjernen på torsdag, og vil bygge videre på dette inn mot kveldens kamp. For å vinne mot Lillehammer er vi avhengige av at alle fire rekker, pluss backene, er lojale mot kampplanen vi legger, og at vi gir 100 %. Vi går for tre poeng!

Som før Stjernenkampen er Felix Girard, Magnus Geheb, Håkon Løken Pedersen og Mikkel Christiansen ute med skade. I tillegg til Lafton og Valkvæ Erevik blir det hentet opp ytteligere to spillere fra junioravdelingen som får sine første kamper for A-laget.

Historisk tilbakeblikk

Lillehammer har på lik linje med Frisk en lang fartstid i den øverste ligaen i norsk hockey. Det har resultert i at de to lagene har møtt hverandre hele 155 ganger tidligere. Foran kveldens kamp står de oransjekledde med en overvekt av seire, hele 80 i tallet. Sist oppgjør i Eidsiva Arena, bedre kjent som Kristinshall, endte i overtidsspill - som 10 tidligere oppgjør har gjort.

I dag spilles den siste kampen mot Lillehammer i grunnspillet 22/23. Så langt er det Frisk som har kommet best ut av kampene totalt sett - med tre fulltidsseiere, og en heller svak overtidsseier på Lillehammer. Det har resultert i en poengfordeling på 11 - 1, favør de oransje.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

Både Hampus Gustafsson og David Morley noterte seg for poeng under torsdagens kamp, likevel beholder svensken det lille forspranget på ett poeng mot Morleys 42 poeng og dermed beholder han gullhjelmen.

Hos kveldens gjester er det i utgangspunktet Sverre Rønningen som er den rettmessig eier av gullhjelmen med sine 24 poeng. Men ettersom han er ute med skade, er det Jeppe Meyer med sine 19 poeng som vil ikle seg gullhjelmen under dagens kamp.

Vi gjentar oss til det kjedsommelige, men hockey er best live! Arenaen åpner allerede 16.30, med full fres i sportsbar, restauranten og rundt om i arenaen. Pucken droppes 18.30 - og billetter til festkvelden i Varner Arena kan du sikre deg via denne lenken