• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

WOLD VENDER HJEM

Stallen forsterkes igjen, denne gangen med en vaskeekte Asker-gutt!

Denne uken ble det kjent at Eskil Wold ble sluppet fra kontrakten sin i Sverige, nå har han skrevet under på en kontrakt som gjør han til Asker-spiller ut sesongen 23/24.

Eskil har gått «Tigerveien» i Frisk Asker, fra junioravdelingen før han debuterte på A-laget under sesongen 19/20. De to siste årene har 21-åringen spilt i Finland og Sverige, men nå vender han altså snuten hjem til Asker og Varner Arena,

_- Vi er glade for at strategien vi har i Frisk Asker om å få Asker-gutter hjem, nok en gang bærer frukter. I Eskil får vi en spiller, som spiller med stor intensitet og trøkk i spillet sitt. Samtidig så har han vist at har en nese for mål og poeng. Eskil vil også gi oss bredere tropp med større konkurranse. Eskil er en allsidig hockeyspiller, som kan brukes både i special teams og når kamper skal avgjøres, _ sier Sportssjef Vidar Wold.

Løperen gjorde braksuksess sist han spilte i hjembygda, og gjorde hele 42 poeng på 49 kamper. Nå er han klar for nok en gang å sende publikum i målrus,

- Jeg gleder meg til igjen å spille for moderklubben, det er noe helt spesielt med å spille for klubben man har vokst opp i. Nå håper jeg at jeg kan komme inn med positiv energi i laget, og bidra til den oppadgående kurven laget har vist den siste tiden.

Hvis alt går som det skal blir Eskil å se i kamp, iført draktnummer 34, allerede førstkommende tirsdag når gutta reiser til Sarpsborg i jakten på tre poeng.