• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Tirsdag Tir 25 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb
Tirsdag Tir 15 Februar Feb
Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar

-EN KONTROLLERT SEIER

Nok en målrik kveld for Asker-laget.

-Vi gjør det som skal til for å vinne og er glade for tre poeng. Vi leverer godt i både overtall og undertall som resulterer i en solid seier, sier en meget fornøyd trener Vidar Wold etter kampen.

Det var ikke bare trenerteamet som var fornøyde med kvelden, tre-målsscorer Hampus Gustafsson begynner nå å finne formen.

- Det kjennes ut som jeg sakte men sikker finner formen igjen. Men som alltid er det vanskelig å møte Grüner. Det er krevende spille mot et lag som ikke har en spesifikk spillerstil, men bare kjører. Vi får noen mål i powerplay som gir oss litt ro, og det blir en kontrollert seier, selv om det kanskje ikke er så pent, sier svensken om kveldens kamp.

Foto: Henning Ekeli

Kveldens kamp startet på ganske så friskt vis. Først ender det en mann fra hvert lag i hver sin fryseboks, før Eskil Wold plasserer pucken på elengant vis bak Grüners sisteskanse. Det skulle dog ikke ta lange tiden før Salsten for Grüner utlignet 1-1. Hjemmelaget hadde en rekke sjanser i kampens første tyve minutter. Både overtallspill og tidvis dominans la til rette for at det skulle bli en målrik periode. Likevel ville det seg ikke for Askerlaget, og perioden ender 1-1.

Når gutta gikk på is for kveldens andre periode, var det liten tvil om hvem som styrte skuta. Mål etter mål raste inn. Fransk-kanadieren Jacob Lagacé står perfekt plassert foran mål i det Morley legger pucken på bladet hans, og vipps var det 2-1. Ikke lenge etter leverer Fogstad Vold en finfin pasning gjennom sonen, som finner Hampus Gustafsson. Gjestenes keeper skyver målet ut av stilling i det Gustafsson skal til å sette pucken i mål. Det så lenge ut til at målet ikke skulle bli godkjent, men etter en tur i sekretariatet ble det dømt teknisk mål, dermed stod det 3-1. Da Grüner pådrar seg kveldens sjette utvisning, var det Magnus Geheb sin tur til å forskjere Papollion, med en lekker passning fra Jacob Lagacé - 4-1. De oransjekledde var enda ikke ferdig for perioden. Med under ett minutt igjen av andre perioden var det nok en gang Gustafsson som setter pucken i nettet, assistert av Jimi Kuronen. I det klokka uler og perioden er over står det 5-1.

Foto: Fehmi Sejdijaj

Kveldens siste periode skulle ikke bli like begivenhetsrik for hjemmelaget. Det hele starter med et mål i overtall for Grüner. Mäkinen setter et knallhardt skudd forbi Fayen Vestavik. Bare to minutter senere skulle svensken, som akkurat har forlenget med fire år, sette sin tredje scoring for kvelden og dermed står det 6-2. Med kun to sekunder igjen skulle Oslolaget pynte litt på resultatet. Thorbjørnsen får en sprettende puck, via en skøyte, på bladet og pucken glir forbi Fayen. Dermed ender kampen 6-3.

Nå venter noen dager med kamp-fri, før vi igjen møter serieleder Stjernen hjemme i Askerhallen førstkommende torsdag! Kampen kan i stor grad omtales som en 6-poengskamp, hvor vi må vinne for å kunne virkelig henge med i toppen. Billetter til kampen får du kjøpt i Frisk Asker-Appen, her eller i døra.