• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
I dag 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Torsdag Tor 21 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Søndag Søn 14 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Søndag Søn 28 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb

KAMPDAG: STORHAMAR

Gutta setter snuta i retning Hamar og er klare for å krige om tre poeng.

Etter nesten 14 dager med kampopphold er det endelig tid for å krige om tre poeng igjen. Denne uken spiller gutta først på Hamar, før de tar turen til Oslo og Vålerenga på lørdag.

Det er svært gledelig å kunne melde at hele fem mann er tilbake fra skade. Når pucken droppes kl. 18.30 på Hamar, er Bonsaksen, Geheb, Valkvæ Olsen, Holm og Wasenden alle klare, mens Fladeby igjen kan spille for full maskin. Etter alle solemerker ser det ut til at også Kindl debuterer for Storhamar i morgen.

Statistikk

Det er tilbakelagt 218 kamper mellom Frisk Asker og Storhamar så langt i historien. 75 av de har endt i seier, 132 i tap og 11 i uavgjort, fra den tiden man ga seg etter 3. perioder. Statistikken viser dog at på de ti siste kampene har det endt i fem seire og fem tap.

EHLs gullhjelm

Tobias Fladeby er igjen tilbake på den interne poengtoppen, med 13 (6+7) poeng. Assisterende kaptein Michael Haga står oppført med like mange poeng, men med ett mål mindre.

Hos hjemmelaget er det Peter Quenneville, med 20 (7+13) poeng, som har den gullfolierte hjelmen.

Keeperduellen

Asker-gutten Henrik Fayen-Vestavik har vært vår målmann de siste kampene. Hans statistikk viser en redningsprosent på 90,1%. Så langt har han reddet 182 skudd, på 202 forsøk. Pontus Eltonius har på sin side reddet 173 av 195 pucker, og står oppført med en redningsprosent på 88,7%.

For kveldens verter er det Trym Gran som har voktet buret flest kamper. Han har så langt sluppet inn 1,72 mål i snitt per kamp og står oppført med en redningsprosent på 93,1%. Hans makker, Markus Stensrud står med en redningsprosent på 90,3%.

Følg kampen

Vi håper mange tar turen til CC-Amfi for å støtte gutta, billetter finner du i SIL-appen. Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, BlueLine Sportsbar eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge live oppdateringer på hockeylive.no.