• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

TO NYE ÅR FOR DAHLBERG

En av Fjordkraft-ligaens største keeper-profiler har signert ny to-års kontrakt!

"Vi er veldig glade for at Nicklas vil fortsette i Frisk. Han har i en årrekke vært ligaens beste keeper, og beviste det igjen denne sesongen. Han har blitt tatt ut på utallige all-Star lag og ikke minst MVP (lagets mest verdifulle spiller) i forrige NM sluttspill taler sitt."

Det sier Patrick Gandolfi Hellman i Sportskomiteen etter at Nicklas Dahlberg har satt signaturen på kontrakten som binder han til klubben i ytterligere to sesonger. Det betyr at han går inn i sin 10. sesong i Frisk-drakten, og hver eneste sesong har han kunnet notere seg for en redningsprosent på over 90%. At han ikke bare er en usedvanglig god keeper, men også en som passer godt inn i laget kan Patrick bekrefte.

"Ja, i tillegg er han en veldig god ambassadør for klubben og er godt likt av alle i og rundt laget."

BORTE FRA FAMILIEN

På grunn av pandemien har Nicklas vært forhindret fra å dra hjem til Sverige for å besøke kona og barna, og er det noe som han nå ser frem til er nettopp det å se familien igjen. Selv julen måtte Nicklas feire i Asker uten familien, og selv om han har FaceTimet med ungene hver kveld blir det selvsagt ikke det samme.

Allerede torsdag ettermiddag var det derfor klart for retur til Sverige, og etter planen vil han ikke returnere til Asker før i august.

Vi ønsker Nicklas og familien en riktig god påske etter hvert en riktig god sommer, så gleder vi oss til å se han igjen til høsten når sesongoppkjøringen starter!