• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

FREDAGSJUBEL

ORANGE CYBERDEFENSE NORWAY FORTSETTER SAMARBEIDET!

Med et nylig Seriemesterskap, samt deltakelse i Champions Hockey League for andre gang på tre år, så har Orange Cyberdefense Norway signert på en ny avtale som binder selskapet til Frisk Asker i deres siste sesong i Askerhallen.

Markedssjef, Marianne Harlem i Orange Cyberdefense velger å utdype følgende da vi spør om hvorfor selskapet fortsetter samarbeidet:

-Vi kom inn i 2020, og til tross for en tøff tid med covid-19, så har vi sett at samarbeidet vokser, og kombinert med ny arena på Risenga og et lag som er helt i toppen av Norsk ishockey, så var det en selvfølge at vår logo skulle fortsette å pryde den flotte drakten, sier hun.

Markedssjef i Frisk Asker, Fredrick Bråten Haugland nikker og legger til

-Signalet som Orange Cyberdefense sender er viktig, for nå går vi inn i en meget spennende og hektisk tid for Frisk Asker. Vi er måneder unna åpning av ny arena, og at selskapet fortsetter å gi gass sammen oss er noe vi verdsetter ekstra høyt.

Fredrick er tydelig fornøyd med signeringen og legger til:

-Jeg har sagt det før, og gjentar det gjerne: å ha samarbeidspartnere som stiller store krav til oss, og samtidig bryr seg om vår lidenskap og som har felles målsetning om å stå øverst på pallen, ja det liker vi.

I anledning signeringen tok vi oss en rask prat med Norgessjef i Organge Cyber Defence, Thomas Kronen.

Sett fra et konsern-nivå, hvorfor er dette samarbeidet viktig?

-Vi tenker at linken mellom oss er følgende: Frisk Asker er best i Norge, og at Orange Cyberdefense skal bli best på cyberforsvar, smiler Norgessjefen.

Videre fortsetter han: -Det er lov å stille store krav når vi skal samarbeide, enten det er med næringslivet, kultur eller idrett, for vi vil gjerne støtte bidra til en videreutvikling av sporten. Sammen tror vi på at vi kan skape de de gode opplevelsene og bygge kultur og gode samarbeid.

For mer informasjon kontakt:

Thomas Kronen, Managing Director, Orange Cyberdefense Norway AS: E-post: [email protected] Telefon: +47 907 87 877

Om Orange Cyberdefense

Orange Cyberdefense er cybersikkerhetseksperten i Orange Group. Som Europas ledende tilbyder av sikkerhetstjenester er vårt mål å bygge et tryggere digitalt samfunn. Vi er en trusselforsknings- og intelligensdrevet sikkerhetstilbyder med uovertruffen tilgang til kjente og nye trusler. Orange Cyberdefense har mer enn 2100 eksperter inkludert 250+ forskere og analytikere, 16 SOC, 10 CyberSOC og 4 CERTs over hele verden samt salg- og support i 160 land. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder global beskyttelse med lokal kompetanse mot hele trusselbildet. I Norge har selskapet kontor på Lysaker utenfor Oslo. www.orangecyberdefense.com/no

Vil du vite mer om nettverket?

Ta kontakt med