• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: VÅLERENGA

Laget er revansjelystne når Vålerenga i dag kommer på besøk i Varner Arena. Pucken droppes 18.30 og det er fortsatt ledige billetter igjen!

Formen

Asker-laget har vist en stigende formkurve de to siste kampene. Det hele toppet seg under lørdagens kamp da gutta dro i landet en skikkelig arbeidsseier. Den stigende formkurven er god å ha med seg inn mot kveldens kamp.

Laget

Kveldens lagoppstilling ser relativt lik ut som lørdagens. I tillegg til Bovim, har også Fayen havnet på sykdomslisten. Dermed er det Isak Wallin som skal vokte buret.

Statistikk

En titt på statistikken viser en heller dyster historie mellom Frisk Asker og Vålerenga denne sesongen. De blåkledde står med seier i samtlige kamper. Likevel viser lagenes generelle statistikk at Frisk, i snitt, scorer flere mål.

Et lyspunkt er at vår egen David Morley igjen troner toppen av poengtronen i Fjordkraftligaen, med 57 poeng på 36 kamper. Halvannet poeng i snitt per kamp, der altså. Vålerengas bærer av poenghjelmen, Tobias Lindström, finner vi på en 15ende plass, med 36 poeng på 33 kamper. Et godt stykke unna poengrappe Morley.

Dommere

Kveldens dommerkvartett består av hoveddommere Karl Johan Marcus Vinnerborg og Robin André Berg, samt Rune Solholm Bakken og Marcus Sandnes på linjene.

Hvor kan du se kampen?

Vi sier det til det kjedsommelige, men hockey er best live! Billetter kan du sikre deg i Frisk Asker appen, eller her. Ønsker du å booke bord i restauranten kan det gjøres her. Pucken droppes 18.30, vi sees da!