• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: STJERNEN

En innholdsrik og morsom kamp står for tur, når Østfoldingene tar turen til Asker.

Formen

Hjemmelaget kan skilte med en seiersrekke på fem kamper. Mens Stjernen gikk på et 0-5 tap Stavanger for to runder siden. Likevel er det de rødkledde som troner på toppen av tabellen, 8 poeng foran oss. Det er dermed en meget viktig kamp som står foran laget i kveld.

Laget

I morgen er det nok en gang Henrik Fayen-Vestavik som blir å se mellom stengene. Han kan vise til ligaens nest beste redningsprosent, kun forbigått av vår egen Isak Wallin. Lineup for dagens kamp finner på Twitter eller Instagram før dropp.

Foto:Fehmi Sejdijaj

Statistikk

Forrige kamp mellom de oransjekledde og kællene fra Fredrikstad endte i en meget sterk seier til Frisk Asker. Det er ingen underdrivelse å kalle den kampen for en av sesongens beste. Hva gjelder litt mer detaljert statistikk finner vi at Frisk scorer i snitt litt fler mål, men til gjengeld slippes det også inn flere.

Foto:Fehmi Sejdijaj

Den personlige statistikken viser at Morley er både vår og ligaens poengkonge med 40 poeng, hele fire poeng foran andreplassen. Stjernens poengkong, Newell, er ligaen fjerde beste 10 poeng bak Morley. Newell ligger likt i poeng med vår egen Jacob Lagacé og to poeng bak Viktor Granholm. Dermed kan vi slå oss på brystet og glede oss over tre av de fire mestproduserende spillerne i ligaen, spiller de Askerlaget.

Dommere

Kveldens dommerkavartett består av hoveddommere Tor Olav Johnsen, Tommy Søstumoen og linjedommere Alexander Waldejer og Joachim Sverre Hansen.

Hvor kan du se kampen?

Vi gjentar til det kjedsomlige; hockey er best live! Det er et fåtall billetter igjen å få kjøpt i Frisk Asker-appen eller via hjemmesiden vår. Vi minner om at det ikke er anledning til å kjøpe billetter i døra. Dersom du ikke har anledning til å dra på kamp, kan den sees på TV2 sport 2, eller TV2Play.