• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

GAMEDAY: STJERNEN

En innholdsrik og morsom kamp står for tur, når Østfoldingene tar turen til Asker.

Formen

Hjemmelaget kan skilte med en seiersrekke på fem kamper. Mens Stjernen gikk på et 0-5 tap Stavanger for to runder siden. Likevel er det de rødkledde som troner på toppen av tabellen, 8 poeng foran oss. Det er dermed en meget viktig kamp som står foran laget i kveld.

Laget

I morgen er det nok en gang Henrik Fayen-Vestavik som blir å se mellom stengene. Han kan vise til ligaens nest beste redningsprosent, kun forbigått av vår egen Isak Wallin. Lineup for dagens kamp finner på Twitter eller Instagram før dropp.

Foto:Fehmi Sejdijaj

Statistikk

Forrige kamp mellom de oransjekledde og kællene fra Fredrikstad endte i en meget sterk seier til Frisk Asker. Det er ingen underdrivelse å kalle den kampen for en av sesongens beste. Hva gjelder litt mer detaljert statistikk finner vi at Frisk scorer i snitt litt fler mål, men til gjengeld slippes det også inn flere.

Foto:Fehmi Sejdijaj

Den personlige statistikken viser at Morley er både vår og ligaens poengkonge med 40 poeng, hele fire poeng foran andreplassen. Stjernens poengkong, Newell, er ligaen fjerde beste 10 poeng bak Morley. Newell ligger likt i poeng med vår egen Jacob Lagacé og to poeng bak Viktor Granholm. Dermed kan vi slå oss på brystet og glede oss over tre av de fire mestproduserende spillerne i ligaen, spiller de Askerlaget.

Dommere

Kveldens dommerkavartett består av hoveddommere Tor Olav Johnsen, Tommy Søstumoen og linjedommere Alexander Waldejer og Joachim Sverre Hansen.

Hvor kan du se kampen?

Vi gjentar til det kjedsomlige; hockey er best live! Det er et fåtall billetter igjen å få kjøpt i Frisk Asker-appen eller via hjemmesiden vår. Vi minner om at det ikke er anledning til å kjøpe billetter i døra. Dersom du ikke har anledning til å dra på kamp, kan den sees på TV2 sport 2, eller TV2Play.