• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar

TRIO FORLENGER MED KLUBBEN

På dagens frokostmøte ble det klart at vi har skrevet nye kontrakter med den viktige trioen Endre Medby, Mikkel Seiergren Christiansen og Mats Frøshaug.

Medby og Christiansen har skrevet en 1+1 års avtale, mens Frøshaug har satt navnetrekket sitt på en 1-års kontrakt.

ENDRE MEDBY: - SER VELDIG FREM TIL Å KOMME INN I NY ARENA

Endre Medby kom til klubben fra Lillehammer før 2016/2017 sesongen og går inn i sin sjette sesong i Frisk drakten. På sine 230 kamper for klubben har han scoret hele 76 mål og 84 assist, tilsammen 160 poeng.

I år spilte han en viktig rolle i rekke med Bobby Macintyre og Hampus Gustafsson, og gjorde 19 poeng på 21 kamper. Medby har blitt en viktig del av stammen i dagens Frisk lag. Til tross for at han bare er 27 år, har han 11 sesonger på toppnivå i norsk hockey og bidrar med masse rutine.

«Jeg har valgt å fortsette i Frisk fordi jeg trives veldig godt i klubben og i laget. Vi har en kjempefin gjeng med gutter, som er med og kjemper i toppen av norsk ishockey. Jeg vil vinne flere titler og det tror jeg vi har gode sjanser for å gjøre i Asker. Ser også veldig frem til å komme inn i en ny arena, og være med klubben på veien videre» sier Endre Medby.

MIKKEL SEIERGREN CHRISTIANSEN - ET ENKELT VALG

Mikkel Christiansen skrev under for Frisk Asker samme sommer som Endre, og går også inn i sin sjette sesong i den oransje drakten. Han kom til oss fra Tønsberg i 1.divisjon, hvor han hadde banket inn poeng på poeng for vestfoldingene. I Frisk har rollen vært litt annerledes, men han har bevist spesielt i sluttspillene og ikke minst sesongen vi har vært gjennom, at han også kan bidra i målprotokollene.

Denne sesongen ble det 12 poeng på 23 kamper, i «Norges beste fjerderekke» med Mats Frøshaug og Fredrik Bjørndal.

I NM sluttspillet 2019 bidro han med sterke 7 mål og 10 poeng på 19 kamper, og sto frem som en av de viktigste spillerne offensivt. Mikkel bekler mange roller og spiller både powerplay og undertall.  

«Jeg trives veldig godt i klubben, så å fortsette her var et enkelt valg. Vi er en fin gjeng som har spilt sammen lenge. Den reisen vi har hatt som klubb de fem årene jeg har vært her, har vært helt rått å være med på. Jeg gleder meg til fortsettelsen og spesielt til en ny æra og hverdag i en ny arena» sier Mikkel Christiansen.

MATS JOSTEN FRØSHAUG - DET ER GØY Å VÆRE MENTOR I EN RELATIVT UNG GJENG

Mats Frøshaug kom til oss foran gullsesongen 2018/2019, direkte fra Allsvenskan og spill i Tingsryd.

«Frøs» har opplevd mye gjennom en lang hockeykarriere, og er en av få nordmenn som er draftet til NHL. Som ung gutt fikk han også debutere i SHL for både Linkøping og Luleå. Mats har i en årrekke vært blant de beste spillerne i Norsk Hockey, og etter et par trøblete sesonger med svimmelheten som han har slitt med i mange år, så viste han denne sesongen hva han er god for.

I rekke med nevnte Mikkel og Fredrik Bjørndal, ble han beste norske poengplukker i laget med 25 poeng på 23 kamper og meget solide +12 i pluss/minus statistikken. Frøshaug er en av lederne i laget, er et godt forbilde og har lang erfaring både fra Fjordkraft-ligaen og internasjonal ishockey.

«Jeg trives vanvittig godt i Frisk Asker. Vi har en særdeles sterk og sammensveiset gruppe. Gode arbeidsforhold, da alt rundt er i orden og at det satses hvert år. Det er gøy å være en mentor i en relativt ung gjeng» sier Mats Frøshaug.

TRE VIKTIGE BRIKKER

«Vi er veldig glade for at Endre, Mikkel og Mats har valgt å bli med oss på veien videre inn i ny arena. Alle tre er viktige brikker på hver sin måte, og er fine gutter og lagkamerater som er vel så viktig for at et lag skal fungere. Kontinuitet er viktig for oss, og med disse tre på plass, så er den også sikret på en god måte fremover", sier Patrick Gandolf Hellman i sportskomiteen.

"Endre har tatt store steg til å bli en enda bedre to-veis spiller, samtidig som han er en offensiv trussel med sine avslutteregenskaper. Det samme gjelder for Mikkel, som nå får tillit både i overtall og undertall. Han står som oftest frem når det gjelder og det er en sjelden egenskap ikke alle har. «Frøs» har vist denne sesongen hva som virkelig bor i han. Han beviste hvor god to-veis center han er i Fjordkraft-ligaen, og har tatt Bjørndal under vingen i rekke med Mikkel, som var en av våre desidert beste rekker den foregående sesongen. Vi er veldig glad for at alle tre har valgt å bli med oss videre og gleder oss til både sesongstart og Champions Hockey League med disse på laget», avslutter Patrick Gandolfi Hellman i sportskomiteen.