• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Lagacé har ankommet Norge!

Nå er det ikke lenge til hele troppen er samlet!

Etter en lang flytur fra Canada kom Jacob Lagacé, hans samboer Marie-Eve og hunden Mauricio i dag til Norge og Asker. Etter mange timer på reisefot var det liten tvil om at det var deilig å komme frem til en leilighet, fylt av mat fra Kiwi. Nå venter kun syv dagers karantene, før Jacob er klar for å ta skøytene fatt.

Vi tok en rask prat med Jacob i forbindelse med hans ankomst:

Helt siden kontrakten ble signert, har vi gledet oss til å komme til Asker, så det føles godt å endelig være her. Det er ikke så mye av Asker vi har fått sett enda, men så fort karantenetiden er over skal vi utforske og bli kjent med området. Nå ser jeg frem til å kunne gå på is og ta fatt på sesongen, så fort karantenetiden er over.

Vi ønsker å rette en stor takk til Bertel O. Steen Asker og Bærum som har stilt opp med bil, slik at Jacob og Marie-Eve kom trygt frem til leiligheten sin. Nå er det bare å starte nedtellingen til Jacob er å se på trening sammen med resten av laget.

Vi minner om første istrening mandag 2. august, klokken 15:00. Da får alle barn servert gratis pølser, brus og boller, samt muligheten til å gå på skøyter så fort A-laget er ferdig med trening. Vi håper på å se deg i Askerhallen!