• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: LILLEHAMMER

Det er duket for sesongens første og siste kamp mot Lillehammer i Askerhallen.

Formen

Etter et tungt tap på straffer i Fredrikstad, er vi nå nullsilte og mer enn klare for dagens kamp. Vår motstander, Lillehammer, kan se tilbake på fire tap på de fire siste kampene, mens vi står med to seire og to tap.

Laget

Dagens lag ser relativt uforandret ut fra lørdagens oppgjør mot Stjernen. Vår sisteskanse vil dog være av svensk opphav og hete Isak Wallin.

Statistikk

Et blikk mot statistikken viser at vi putter omtrent ett mål mer per kamp, enn Lillehammer. Mens vi i snitt slipper inn færre mål. Det kan sies å være gode forutsetninger, men likevel ingen garanti for seier.

Ikledd poenghjelmen vil vi finne David Morley, som nå har plassert på toppen av ligaens poengstatistikk. Plasseringen er dog delt med Spartaspiller Jakobsson. For å finne Lillehammers poengkonge må vi ned på en 12. plass, og der finner vi Dineen.

Utover dette kan vi melde at Nicolay Andresen spiller sin kamp nummer 500 for klubben.

Dommere

Kampens dommerkvartett består av Roy Stian Hansen og Robin André Berg som hoveddommere, og Joachim Sverre Hansen og Rune Solholm Bakken på linjene.

Hvor kan du se kampen?

Det er en stor glede å endelig kunne åpne opp for salg av billetter. Dermed er det bare én ting å gjøre, nemlig ta turen til Askerhallen. Pucken droppes 19.00, og billettene kan du kjøpe her eller via Frisk Asker-appen.