• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Fredag Fre 9 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt

JUBEL-FREDAG!

Vi begynner for alvor å nærme oss sesongstart. Det er ikke bare gutta som legger ned en solid innsats før kommende sesong, det gjør nemlig markedsavdelingen også. Vi har, hver fredag, i lang tid kunne komme med gledelig nyheter rundt samarbeidspartnere som fortsetter samarbeidet, denne fredagen er intet unntak.

Nærbakst

En skal ikke skimte av god bakst! Det er vel få ting i verden som smaker så godt, som en fersk skolebolle eller en silkemyk sjokoladekake. Det er ikke tilfeldig at slagordet til Nærbakst er «Fersk glede – hver dag», for hos Nærbakst vil du oppleve glede i hver bit. Nærbakst er et bakeri som strekker seg over store deler av landet. Deres håndverk utføres av dyktige og kvalifiserte bakere. Flere av bakeriene har vært familiedrevne bakerier, som har lange tradisjoner og god kjennskap til sitt lokalmiljø.

Vil du nyte deres rike utvalg av bakevarer, baguetter eller bare ta en deilig kopp kaffe, anbefaler vi å ta turen til Cafè Oscar i Vollen. Der vil baksten blåse dere av bordet og utsikten ta fra dere pusten. En perle, rett og slett! Vi har hatt et fruktig, eventuelt søtt, samarbeid med Nærbakst over lang tid og er svært tilfredse med at vi nå har blitt enige om å forlenge samarbeidet. Ta gjerne kontakt med vår kontaktperson Morten Fjære på e-post: [email protected]

Møller Bil

Vi har i en lengre periode hatt et godt og nært samarbeid med Møller Bil, det er derfor en glede å kunne meddele at dette samarbeidet forlenges ytterligere. En skal aldri undervurdere riktig bil, til riktig tid. Hos Møller Bil, kan du være sikker på at deres servicefokuserte og kunnskapsrike bilselgere kan hjelpe deg å finne riktig bil for deg, til riktig tid i ditt liv. Møller Bil leverer et godt utvalg av både nye og brukte biler, tilpasset de behovene du måtte ha. Kjente og kvalitetssikre merker som Volkswagen, Audi og Skoda er biler du vill finne i Møller Bils portefølje. Hos Møller Bil vil du møte dyktige fagfolk innen bilmekanikk som kan hjelpe deg med alt fra service, til mindre og større reparasjoner på din bil.

Vår samarbeidspartner Møller Bil er delt inn i to avdelinger. På Slependen finner du Volkswagen og Audi-forhandlerne, mens hos Møller Bil Rud, vil du finne et godt utvalg av Skodamodeller. Hos Møller Bil blir både du og bilen din ivaretatt!

Adresse avdeling Asker og Bærum: Billingstadsletta 2, 1396 Slependen, E-post: [email protected]

Adresse avdeling Rud: Olav Ingstads vei 8, 1351 Rud, E-post: [email protected]

Asker Kroen

Vi har i mange år hatt et godt samarbeid med Asker Kroen og vi er takknemlig for at vi nå har blitt enige om å fornye avtalen ytterligere. I mange år har Asker Kroen levert alt fra bugnende koldtbord, deilige varmretter og smakfulle desserter til ulike arrangement. De kan skilte med utallige leveringer til dåp, konfirmasjoner, bryllup, begravelser, fester og ulike sammenkomster. Det er ingen underdrivelse når vi sier at Asker Kroen er eksperter på å levere mat til alle anledninger, tilpasset dine ønsker og smaksløker. Asker Kroen har et bredt utvalg og erfarne kokker.

Asker kroen har flere utleielokaler, blant annet Tveiter gård og ved Asker golfbane. På Asker Kroen golf bistro, kan du også nyte et godt måltid etter et slag golf, eller bare ta turen innom for å nyte et godt måltid. Du kan være sikker på å få servert kvalitet, når du velger Asker Kroen.

Les mer på deres hjemmeside her eller ta kontakt på e-post: [email protected]

Gastronaut

Vi har over en lang periode hatt en samarbeidspartner som er totalleverandør av kjøkkenutstyr, tabletop/servering og kondimenter til Horeca. Gastronaut er den komplette leverandør for alt innen profesjonelle kjøkken. Hos Gastronaut finner du et bredt utvalg blant kjente merkevarer som Revol, Churchill, Zwiesel, De Buyer, Sosa og mange flere. Deres kundekrets strekker seg fra hoteller, til flere av landets beste restauranter og profesjonelle kokker, samt B2B. Hos Gastronaut kan du være sikker på å møte fagfolk med lang erfaring og god kunnskap. Det Asker basert firmaet er kjent for sin evne til å levere utsyr raskt og effektivt, til konkurransedyktige priser.

Det er en glede å ta med seg denne samarbeidspartneren over i ny arena! Vil du vite mer? Klikk deg inn på hjemmesiden deres her eller ta kontakt med Trygve Nygaard på e-post:[email protected]

Regionens nettverk nummer 1

Hvis du har noen spørsmål, ta gjerne kontakt med oss: