• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

ET PÅSKRUDD OG TENT LAG!

Det var en glede for alle tilskuerne å overvære utdelingen av Scott Winkler-prisen før dagens match!

Scott Winkler-prisen

Før dropp var det tid for utdeling av Scott Winkler-prisen for 2020. Vi gratulerer Mats Hildisch med en velfortjent tildeling. Juriens begrunnelse for prisen er følgende:

_Scott Winkler-Prisen blir årlig bli tildelt den spilleren som gjennom hele sesongen har jobbet hardest med å nå sine mål. Den spilleren som jobber målrettet og hardt på hver trening og på skolen. En spiller med et enormt engasjement og forkjærlighet for hockey. En spiller med de rette holdningene. Kriteriene for stipendet er tatt fra Scott selv som alltid jobbet utrolig hard og målrettet mot noen han elsket over alt, hockey. Han er høyst respektert av medspillere og ledere for sitt talent, sin styrke, ydmyket, støtte og optimisme på og utenfor isen.

Foto: Henning Ekeli

_Mats har disse kvalitetene. Han var allerede å se på isen i Asker som 5-åring og etter hvert begynte han på NTG. Som spiller var han et lovende talent og tilbrakte utallige timer i Askerhallen. Dette gikk ikke ubemerket hen og ble belønnet med bl.a. spill for juniorlandslaget og en plass på A-laget til Frisk før 2020 sesongen. 17. oktober 2020 ble livet til ishockeytalentet snudd på hodet gjennom en tragisk hendelse. Under en U21-kamp i Askerhallen ble Mats lam fra brystet og ned etter å ha kollidert i målburet. Det har utvilsomt vært en tøff tid for Mats og familien. Gjennom egen Instagram konto har man kunnet følge Mats i hverdagen både på Sunnaas sykehus og hjemme. Det finnes mange måter å være et forbilde på og man kan ikke bli annet enn dypt imponert over innstillingen og viljestyrken Mats utviser. Scott Winkler stiftelsen ønsker å anerkjenne dette og heier på Mats.

Scott Winkler prisen 2020 tildeles Mats Hildisch.

Kampen

Det var et påskrudd og tent lag som gikk på isen til start i dag. Gutta viste seg fra sin beste side. Vi startet kampen med å sette en lekker scoring av Hampus Gustafsson, allerede tre minutter og elve sekunder inn i første periode. Resten av perioden var preget av et solid deffansivt spill og en Fayen i mål, som stengte trafikken totalt.

I andre periode fikk vi se ett lag med god flyt og intensitet i spillet. Det akkumulerte i en nydelig scoring av Eskil Wold.

Foto: Geir Arnesen

Kampen siste periode ble mer målrik enn de første, kun to minutter inn sørget Alholm for at stillingen viste 2-1. Men det skulle ikke ta lange tiden før to av våre bestemte seg for å åpne scoringskontoen. Både Patrick Bovim og Esbjørn Fogstad Vold kunne heve armene høyt over hodet og feire en notering på poengstatestikken. Da kampen ebbet ut i sine siste minutter, med et Askerhallen i full applaus var 4-1 seieren et faktum.

Etter en heroisk innsats som ble premiert med bestemannsprisen levert av SparaBank 1 Østlandet, hadde Mikael Dokken all grunn til å være fornøyd.

Foto: Henning Ekeli

Hvilke tanker gjør du deg om kampen i dag?

_-Vi gjør en bra match mot spilleglad lag, som resulterer i at vi tar med oss tre poeng. Det er en tøff kamp mot en av topplagene, men vi gjør en god match.

** Frisk Asker har hatt en tendens til å slippe seg litt nedpå når vi ligger i ledelsen. Det skjedde ikke i dag. Hva tror du det kommer av?**

-Det er vanskelig å si. Det er nok noe som kommer etter at laget sitter litt. Nå må vi fortsette å jobbe på videre for å kjøre i samme sporet. Nå gjelder det flytte fokuset mot søndagens kamp. Ringerike borte blir en tøff match, men vi er klare!