• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Fredag Fre 24 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 18 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar

NM SLUTTSPILLET AVLYST

I dag kom beskjeden fra NIHF om at årets NM sluttspill er avlyst grunnet smittefaren av Corona-viruset.

Følgende pressemelding ble sendt ut fra Norges Ishockey Forbund:

NIHF har i dag bestemt seg for å avlyse resten av kampene sesongen 19/20, også gjeldende NM sluttspill senior, U21, U18, Kvinner og kvalserier GET-/1.div. Kampene avlyses med umiddelbar virkning. Dette er en konklusjon som er tatt med bakgrunn i dagens situasjon med smittefare av Corona-viruset, hvor NIHF ønsker å sette de helsemessige hensynene foran gjennomføring av aktivitet. I denne uoversiktlige og utfordrende situasjonen ønsker vi heller ikke å utsette våre aktive og foresatte for dilemmaet om å gjennomføre kampaktivitet der hvor reiseaktivitet og nærkontakt må påregnes.

Vi mener videre at det er stor mulighet for at det kommer flere kommunale restriksjoner som vil påvirke muligheten for å gjennomføre aktivitet.

Treningsaktivitet lokalt er det lokale myndigheter som må avgjøre om er gjennomførbart. For opprettholdt trening ber vi om at hver klubb vurderer tiltak for å hindre smittespredning (som f.eks. ingen garderobebruk, alle skifter og dusjer hjemme).


Vi i Frisk Asker stiller oss bak avgjørelsen, og vil med dette takke alle våre supportere, sponsorer og frivillig for årets sesong. Vi håper at situasjonen vi nå opplever vil være kortvarig, og ønsker god bedring til de som måtte være smittet.