• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG GRÜNER

En ny, proppfull, hockeyuke står for tur. Det står tre kamper på agendaen, og det hele starter i på Grünerløkka.

For kveldens verter har det vært alt annet enn en drømmestart på sesongen, men en skal likevel ikke ta lett på oppgaven når vi ikveld gjester Grünerhallen. Assistenttrener Simon Stolt Wang retter fokus på eget spill for å kunne hente hjem alle tre poengene,

- Første tur på Grünerløkka i år blir spennende. Vi har satt sammen to gode prestasjoner på rad i kampene mot Lillehammer og Stavanger, så vi går inn i kampen med høy selvtillit. Vi vil spille kampen på våre premisser, og er veldig opptatt av at strukturen på det vi gjør er god. Spiller vi vårt spill og jobber hardt, har vi gode muligheter til å vinne.

På skadefronten er det to gladnyheter, både Joakim Opsahl og Anton Holm er tilbake inn mot kveldens kamp. Svensken gleder seg stort til å ta på seg matchdrakta igjen,

- Det er en viktig uke for oss med tre kamper. Personlig blir det skikkelig gøy, nå som jeg endelig kan spille kamper igjen.

Statistikk

Det er den andre kampen mot Grüner denne sesongen. Den første ble avholdt i Varner Arena, hvor Asker-laget sikret seg alle tre poengene etter en noe brokete start på kampen. Et raskt blikk på forrige sesong så var det Frisk Asker som dro i land seieren i samtlige kamper, med en målforskjell på 32- 13.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

Et raskt blikk på den individuelle poengstatistikken viser at vår egen David Morley bedriver en ganske så jevn poengsakning. Kanadieren står nå oppført med 17 poeng (5+12). Anton Holm er tilbake i kampdrakt, og er fortsatt Frisk Asker sin nest mest effektive poengsanker. Han står oppført med totalt 14 poeng (9+5).

For kveldens hjemmelag er det Karl Henrik Olovsson som har kapret den gull- og sortbelagte hjelmen. Han står oppført med 11 poeng (5+6). Med samme poengsum, men færre mål og flere assist finner vi Nils Carnbäck.

Ønsker du å ta turen til Løkka, så får du kjøpt billett i Grünerappen eller i døra på Løkka. Som alltid kan du se kampen på TV2Play.