• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: STAVANGER OILERS

Ukens første og eneste bortekamp står for dør. Årets serieleder, møter fjorårets vinner av "the double" - Stavanger Oilers. Hockeyekspertene har mer eller mindre enstemmig, tippet gutta fra oljebyen på toppen av tabellen, også denne sesongen. Keeper Nicklas Dahlberg er forbredt på en tøff match,

- Det er alltid morsomt å spille i Stavanger. Jeg tror at vi kommer til å møte et revansjesugent lag, og at dette kommer til å bli en bra test for oss.

Tilbakeblikk

At laget fra oljebyen leverte en meget god sesong i 2021/22 er det liten tvil om. Men de var langt ifra overlegne i møte med oss. Av totalt fem kamper, dro Frisk det lengste strået i tre av de, inkludert overtidsseieren under åpningskampen i Varner Arena 19. februar. Målforskjellen viser 14 mål til de oransje, mens rogalendingene sendte ytteligere to pucker i nettmaskene.

Vi tok en rask prat med assistenttrener Simon Stolt Wang, før avreise til Stavanger,

- Kampen mot Oilers er en av de virkelig tøffe bortekampene hver sesong. Forventer å møte et godt strukturert, disiplinert og effektivt Stavanger. Vi har forberedt oss godt, og reiser til Stavanger med god selvtillit etter flere gode prestasjoner. Har vi en god dag og spiller vårt spill, har vi gode muligheter til å vinne.

Poenghjelm

Det ser ut til at Fjordkraft-ligaens poenghjelm har skapt sin egen versjon av stolleken, for nå har den igjen funnet et nytt sted å hvile blant Asker-laget. Bobby Thomas MacIntyre har notert seg for 6 poeng, og blir dermed å se i den sorte og gullbelagte hjelmen. Med halvparten av samme poengfangst finner vi Colton Beck, som troner poengtoppen hos Oilers.

Dersom du ikke er på vei til Stavanger for å se kamp, kan du som alltid se den på TV2Play. Har du ikke tilgang? Nå kan du sikre deg Hockeypakka, som gir deg tilgang til hockey, serier, filmer og Disney+ i tre måneder, for prisen av én. Hockeypakka finner du via denne linken.