• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

KAMPDAG: STAVANGER OILERS

Ukens første og eneste bortekamp står for dør. Årets serieleder, møter fjorårets vinner av "the double" - Stavanger Oilers. Hockeyekspertene har mer eller mindre enstemmig, tippet gutta fra oljebyen på toppen av tabellen, også denne sesongen. Keeper Nicklas Dahlberg er forbredt på en tøff match,

- Det er alltid morsomt å spille i Stavanger. Jeg tror at vi kommer til å møte et revansjesugent lag, og at dette kommer til å bli en bra test for oss.

Tilbakeblikk

At laget fra oljebyen leverte en meget god sesong i 2021/22 er det liten tvil om. Men de var langt ifra overlegne i møte med oss. Av totalt fem kamper, dro Frisk det lengste strået i tre av de, inkludert overtidsseieren under åpningskampen i Varner Arena 19. februar. Målforskjellen viser 14 mål til de oransje, mens rogalendingene sendte ytteligere to pucker i nettmaskene.

Vi tok en rask prat med assistenttrener Simon Stolt Wang, før avreise til Stavanger,

- Kampen mot Oilers er en av de virkelig tøffe bortekampene hver sesong. Forventer å møte et godt strukturert, disiplinert og effektivt Stavanger. Vi har forberedt oss godt, og reiser til Stavanger med god selvtillit etter flere gode prestasjoner. Har vi en god dag og spiller vårt spill, har vi gode muligheter til å vinne.

Poenghjelm

Det ser ut til at Fjordkraft-ligaens poenghjelm har skapt sin egen versjon av stolleken, for nå har den igjen funnet et nytt sted å hvile blant Asker-laget. Bobby Thomas MacIntyre har notert seg for 6 poeng, og blir dermed å se i den sorte og gullbelagte hjelmen. Med halvparten av samme poengfangst finner vi Colton Beck, som troner poengtoppen hos Oilers.

Dersom du ikke er på vei til Stavanger for å se kamp, kan du som alltid se den på TV2Play. Har du ikke tilgang? Nå kan du sikre deg Hockeypakka, som gir deg tilgang til hockey, serier, filmer og Disney+ i tre måneder, for prisen av én. Hockeypakka finner du via denne linken.