• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
I dag 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb

KAMPDAG GRÜNER

Julestemning og tre poeng står på dagens agenda!

Det er hele syv dager siden forrige kamp gikk av stabelen i Varner Arena. "Guttas dag" ble en suksess både sportslige og arrangementsmessig. Nå er det julestemning som står på blokken, og både gløgg, peppekerkaker, klementiner og et julekledd Varner Arena møter de som i dag tar turen for å se kampen mellom Frisk Asker og Grüner.

Statistikk

Dette er det tredje oppgjøret mellom kveldens motstandere, så langt denne sesongen. De to foregående kampene har gitt full uttelling til dagens hjemmelag, med en målforskjell på 8-2.

Frisk Asker ligger nå på en fjerdeplass på tabellen med 40 poeng, kun 3 poeng bak andreplassen. Grüner på sin side, som den siste tiden har slitt voldsomt med sykdom, er å finne på en 10.ende plass, med 7 poeng.

Fjordkraft-ligens poenghjelm

Vår egen David Morley er tilbake der han hører til - på toppen av tronen og som Fjordkraft-ligaens poengkonge. Han kan skilte med 29. poeng(9+20) på 19 kamper, og blir dermed å se i den sorte og gullbelagte hjelmen under dagens oppgjør. Nils Cärnback er foreløpig den mestproduserende spilleren for laget fra Løkka, og kan vise til 15 poeng (4+11) på 21 kamper, og vil i likehet med Morley være ikledd poenghjelmen.

Nå er det bare å telle ned til julestemning og hockeykamp i Varner Arena. Har du enda ikke sikret deg billett, kan du gjøre det her! Pucken droppes 18.30, men moroa starter allerede 17.00.