• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Fredag Fre 24 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 18 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar

VELKOMMEN KIWI - NY GULLPARTNER

KIWI er vår nye Gullpartner og rykende fersk aktør innenfor dagligvare i vår partnerpool!

  • Som en av Norges største aktører innenfor dagligvare så er vi alltid på utkikk etter muligheter for å øke vår merkevare og identifisere oss med vinnerkultur, og det Frisk Asker Hockey har gjort de siste årene har lenge imponert oss, sier Regionsansvarlig, Thomas Snekkersveen.

- De samler desidert flest tilskuere gjennom året, bygger organisasjon og skaper vinnerkulturer både på is og for næringsliv, og det vil vi være med på. Med totalt åtte butikker i Asker så var tiden nå inne for å gå "all inn", sier Snekkersveen.

Markedssjef i Frisk Asker Hockey, Fredrick Bråten Haugland, er godt fornøyd med avtalen som er signert:
- Vi setter pris på å få KIWI med på laget, og er både stolte og ydmyke over at de ønsker å være en del av laget vårt. Kiwi sin inntreden styrker klubben totalt sett, og vi merker at bedriften og deres ansatte er genuint engasjert og interessert i å lykkes sammen med oss, noe som var et avgjørende kriteria for oss da vi valgte å tegne avtalen med KIWI, sier markedssjefen.

- Rent konkret innebærer avtalen at hovedtribunen omprofileres til «KIWI Tribunen», KIWI-logo på midtsirkelen, KIWI har eierskap til Kahoot Quizen, flere kampsponsorat, samt at Frisk Asker-brødet vil komme i ny drakt og oppskrift, sier Prosjektleder for Marked, Mette Sørensen.

- Her har vi noe å glede oss til, noe som også gjenspeiler seg i videoen vi nettopp slapp på Instagram, avslutter Sørensen, og oppfordrer alle til å sjekke ut klubbens side på Instagram.

20190611_093448

 

OM BEDRIFTEN
KIWI er den yngste av lavpriskjedene, og har utfordrerrolle som de trives godt med. Totalt er det 671 KIWI-butikker rundt om i hele landet, og i Asker er det åtte butikker. Kjeden består av over 12.500 medarbeidere. KIWI tør å gjøre ting som bidrar til å skille seg ut fra konkurrentene, og er en del av NorgesGruppen. I KIWI sier man at «Grønnfargen forplikter», noe som betyr at de satser mye på klima og miljø. Dette gjelder alt fra arbeidet rundt å kaste så lite mat som mulig, fjerne unødvendig plast fra emballasje, utskifting til mer miljøvennlige kjøle- og frysedisker til åpning av miljøbutikker. KIWI har et mål om å bli klimanøytral.

«Sunnhet til folket» er KIWIs hjertesak, og opp gjennom årene har de gjennomført flere tiltak for å legge til rette for sunne valg hos forbrukere. Som KIWI PLUSS-medlem får man 15% bonus på all fersk frukt og grønt og ferskpakket fisk.

 

46DE1461-00DD-4118-9B8A-E9B4177F09FF

 

KIWI er en lavpriskjede, og jobber for å ha så faste, lave priser som mulig. Samtidig tilpasser de seg konkurrentenes priser, slik at kundene kan være trygge på å få den billigste handlekurven hos KIWI. Flere pristester har vist at KIWI aldri gir seg på pris. Hittil har de vunnet hele 9 av de 10 siste matbørsene i VG.

Dere finner KIWI-butikkene på følgende steder i Asker:

Bondi – Vettre – Fusdal – Heggedal – Billingstad – Nesøya – Hvalstad - Slependen

Les mer på www.kiwi.no

Kiwis butikksjefer lokalt er:
Kim Solberg – KIWI Fusdal, Stian Sørensen – KIWI Bondi, Halfdan Wettre – KIWI Vettre, Daniel Caspersen - KIWI Heggedal, Sander Dalaker Stenberg – Kiwi Nesøya, Daniel Josefsson – Kiwi Hvalstad, Arild Nygård – KIWI Billingstad, og Stian Solberg – KIWI Slependen

Kontaktperson for avtalen:
Thomas Snekkersveen, Regionsjef, E-post: [email protected] Mobil: 906 22 770