• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG MANGLERUD STAR

Etter halvannen uke med kamppause, er det endelig duket for match og kriging om tre poeng!

Etter en, i mange øynes for lang, landslagspause er det endelig duket for kamper i Fjordkraft-ligaen igjen. Likevel er det fortsatt en stund til det er kamp i Varner Arena - først torsdag 24. november er det klart for kamp på hjemmeis for de oransje.

Landslagspausen gjorde har gjort sitt til at både David Morley og Alexander Bonsaksen er kampklare igjen. Dog melder både Håkon Løken Pedersen og Thomas Valkvæ Olsen forfall til dagens kamp.

Det begynner å bli en liten stund siden Bonsaksen har dratt kampdrakten over hodet, men back-kjempen er klar for kveldens oppgjør,

- Vi forventer å møte et godt organisert MS som kommer til å spille veldig tight og ta de overgangene de får. Veldig viktig at vi holder tempoet i kampen og spiller effektiv hockey. Ikke på kryss og tvers! Kampen foran begge mål kommer til å bli avgjørende sammen med over og- undertall-spillet.

Statistikk

Kveldens kamp er den tredje mellom gutta fra Garasjen og Asker-laget denne sesongen. De to foregående har endt med en jevn poengfordeling, med tre poeng til hver av lagene. Vi kunne skilte med det første stikket i Manglerud Ishall, mens de grønne og hvite trakk det lengste strådet da de gjestet Varner Arena.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

Til tross for fire kamper mindre spilt enn neste på poengtabellen, er det David Morley som troner den interne poengtoppen med 21 poeng (7+14).

For hjemmelaget er det Johnathan Craighead som kan skilte med høyest poengfangst med 22 poeng (9+13).

Som alltid er hockey best live og vi oppfordrer alle til å ta turen til garasjen for å se gutta når pucken droppes 18.30. Du får kjøpt billetter i MS-appen eller i døra. Kampen sendes også på TV2-Play.