• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
I dag 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Torsdag Tor 21 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Søndag Søn 14 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Søndag Søn 28 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb

KAMPDAG: LØRENSKOG

På dagens agenda finner man årets første besøk til nyopprykkede Lørenskog.

Det begynner å bli et lite øyeblikk siden vi møtte Lørenskog i en tellende kamp. Vi skal tilbake til 2018, før pandemien og Varner Arenas tid. Nå er Romerike-laget tilbake i EHL, hvor de så langt har vunnet to av fire kamper, mot blant annet Storhamar og Comet.

Stang ut

For vår del har ikke starten av sesongen gitt den uttellingen man har ønsket. Dog var det små marginer som gjorde at det ikke ble tre poeng igjen på Varner Arena etter oppgjøret mot Oilers. Gutta leverer årsbeste, men kampen blir avgjort på manglende kynisme og stang ut.

Alexander Bonsaksen, som for tiden er å se som bidragsyter på trenerbenken, er tydelig på at laget i sin helhet må fortsette å vise de taktene man så torsdag,

- Vi skal bygge videre på det vi gjorde bra sist kamp. Den aggressiviteten vi hadde i spillet uten puck skal vi ta med oss. Vi møter et hardt kjempende lag, som kriger i hvert eneste bytt. Derfor blir det veldig viktig at vi er disiplinerte i 3x20 minutter.

Statistikk

Siden torsdagens kamp er det ingen endringer på hvilket Frisk-hode EHLs gullhjelm er plassert på. Fladeby er fortsatt dens foreløpige eier med 4 poeng (3+1). For Lørenskogs del er det Espen Hermanrud som er lagets poengkonge med 3 poeng (1+2).

Når det gjelder hjemmelagets sisteskanser kan Alexander Nilsson vise til en redningsprosent på 95,8% etter to spilte kamper, mens hans makker Anders Haugum står oppført med 94,4% etter like mange spilte kamper.

Så langt denne sesongen har Pontus Eltonius stått tre av fire kamper for de oransjekledde, og fasit viser at han har stoppet 89,7% av puckene. Fayen-Vestavik på sin side, står oppført med en redningsprosent på 84,2%.

Vi håper så mange som mulig tar den 40 minutter lange kjøreturen til andre siden av byen, for å heie frem gutta. Billetter får du kjøpt i Lørenskog-appen, og pucken droppes 17.00!

Troppen og kampoppdateringer finner du på våre sosiale medier, @friskaskeralag på Instagram og @Friskasker på X/Twitter. Kampen vises også på TV2 Play og på BlueLine Sportsbar i Asker.