• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

BAMSEKAMPEN – ÅRETS VIKTIGSTE KAMP

Årets viktigste kamp finner sted 28. januar - bli med å gjør en forskjell!

Visste du at 7 % av barn i Asker vokser opp i fattigdom? Vi vet at det å delta i aktivitet og idrett er viktig for barn. Det gir dem mulighet til å utvikle seg sosialt, oppleve tilhørighet og kjenne på mestring. Mange får ikke den muligheten, nettopp på grunn av økonomi.

Bamsefondet jobber målrettet for å utjevne disse forskjellene, ved å finansiere fritidstilbud for barn og unge som kanskje ellers ikke hadde fått muligheten. Bamsekampen er laget for de barna som står utenfor.

Konseptet er enkelt. 14 solgte bamser dekker fritidstilbudet til ett barn i seks måneder. Du kan være med og gjøre en forskjell for de som trenger det mest. Ved å kjøpe én bamse til 250 kr, bidrar du til at barn kan få delta i idrett.

Den 27. januar finner du Friskus og flere av spillerne våre på Trekanten. Målet? Å selge flest mulig bamser, så vi kan hjelpe flest mulig barn. Det er også mulig å kjøpe bamser under selve bamsekampen. Den finner sted dagen etter, 28. januar, i Varner Arena.

Har du ikke mulighet til å komme, men ønsker å bidra? Vipps 250 kr til 544669.

Bamsene gis til barn og unge som trenger en oppmuntring eller en liten oppmerksomhet. Alexander Bonsaksen er ambassadør for Bamsefondet. I filmen under kan du se hvordan det gikk da han delte ut fjorårets bamser.

Bli med – gjør en forskjell for de som trenger det mest! Billetter til kampen finner du her.