• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: BARNAS DAG!

Endelig søndagskamp, og programmet er fullt av aktiviteter for hele familien!

Da er det duket for søndagskamp mot Lørenskog i Varner Arena. Med det så arrangerer vi også barnas dag og oppfordrer alle familier til å få med seg kampen og aktivitetene denne dagen! Som du ser er programmet spekket av godsaker for hele familien. Billetter finner du ved å klikke deg inn her!

Det er søndag og «hviledag» for de fleste der ute. Det stopper ikke gutta fra å tromme på videre mot en seier og god stemning i Varner Arena!

Statistikk

Lagene møtes for 120 gang! Asker med 39 seire og Lørenskog med 74. Det si at det gjenstår 7 uavgjort. Hvis vi ser oppgjørende med årets sesong, har vi vunnet alle tre kampene med god margin. Dette har vi tenkt å fortsette med, og håper det blir en fjerde, med god margin. Men kampen skal spilles, og vi vet at Lørenskog har hatt noen gode resultater denne sesongen, så det gjelder «å ha tunga rett i munn» i 60 minutter.

Visste du at? Vår egen #21 Mats Frøshaug har spilt for Lørenskog fra 10-11 sesongen t.o.m 15-16. Frøshaug med sin størrelse og vinnerskalle, kommer til å skru på alle brytere for å senke gutta i fra «skauen» og holde 3 poeng i Varner Arena.

EHLsgullhjelm

Dagens gullhjelmsbærer for hjemmelaget er fortsatt Tobias Lindström etter noen solide kamper som han sørget for å produsere. Han leder derfor enda, fortjent!

Lørenskogs gullhjelmbærer er enda Vegard Faret med 30 poeng. Bak finner vi svenske Christian Blomqvist med 24 poeng.

Keeperduellen

Vår «Born and raised» Fayen-Vestavik ser ut til å være i form om dagen. Han ligger på 90,0% i redningsprosent.

For de hvite og rød er det Anders Haugum som vokter buret med en redningsprosent på 88,1%.

Følg kampen

Vi håper du tar deg turen til oss og Varner Arena, og minner om at du får kjøpt billetter ved å klikke deg inn her! Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.