• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: RED BULL SALZBURG

Målet er å vinne!

I dag braker det andre oppgjøret mot Red Bull Salzburg løs. Denne gangen er det gutta som har tatt turen til Østerrike. Kampen i Askerhallen ble ingen høydeare. 40 minutter med god hockey ble levert av de oransjekledde, men dersom man skal vinne mot topplag fra Europa krever det 60 minutter hard innsats. Det er de topp motiverte for. Som vår trener Vidar Wold sa:

Møtene har ikke vært mer skremmende enn at vi tror vi kan vinne på borte is, dersom vi spiller hockey i 60 minutter.

Gutta satte kursen mot Østerrike allerede torsdag morgen. Etter ankomst i Eisarena Salzburg har gutta rukket å få kjørt to isøkter. De melder om pigge ben og påskrudde hoder! Vi tok en rask telefon til Anders Bastiansen for å snakke litt om dagens kamp og forbredelsene til den.

Hvilke tanker har du om dagens kamp?

Først og fremst skal vi gå ut å gjøre en bedre jobb enn sist. Målet er å vinne! Vi vet det blir tøft, men det er ikke umulig.

Hva må dere gjøre annerledes fra forrige match, for å kunne ta med poeng?

Det handler om å minimere feilene vi gjør. I internajsonal hockey blir man straffet hardt, på alle feil. Nøkkelen er å minimere disse feilene!

Etter forrige helg fikk dere noe kritikk for powerplayet deres, hva er tankene rundt powerplay før dagens kamp?

Boxplay og powerplay er noe av det viktigste i denne typen kamper. På internasjonalt nivå blir det vanskeligere og vanskeligere å score i 5 mot 5. Så det er noe vi har snakket om, diskutert og prøvd å bli blitt bedre på. Det er vanskelig å trene for mye på dette, men det er klart det har vært et tema.

Føler du at dere er bedre forbredt inn mot denne kampen, enn forrige?

Vi var bra forbredt også da, men det er en læringsprosess å spille mot bra motstand. Kanskje var vi naive og trodde vi var bedre enn vi faktisk var. De var bedre enn oss forrige helg, nå skal vi være bedre enn dem denne helgen.

Troppen

På grunn av liten kjenning på Morley har trenerteamet valgt å ikke ta noen risk. Han blir derfor ikke å se på helgens line-up. Joakim Opsahl har fått påvist kyssesyken. Formen er heldigvis stigende, men han blir heller ikke å se på is iløpet av helgen. Hjemmelaget på sin side må klare seg uten deres hovedkeeper Jean-Philippe Lamoureux, som pådro seg en skade under oppgjøret i Askerhallen.

Kampen blir sendt live på Blue Line Sportsbar i Asker Sentrum. Vi håper på å se deg der!