• Hovedpartnere

    Partnere

JUBEL-FREDAG!

Vi ønsker våre nye partnere velkommen til oss! Det er ikke bare eksisterende samarbeidspartnere som forlenger sine avtaler med oss, men det er også mange nye og spennende bedrifter som knytter seg til Frisk Asker. Det er derfor en ære å kunne offentliggjøre at flere nye har signert og er med oss på vei over i ny arena:

Norengros

Det er en glede å kunne ønske vår gamle samarbeidspartner Norengros Drammen Papir Engros tilbake etter 1 år på sidelinjen. Sammen med Norengros Palett gjør de nå comeback i #regionensnettverknummer1 Norengros er Norges største leverandør av proffutstyr for alle, og de fører et bredt utvalg av forbruksvarer til konkurransedyktige priser. Både private og bedrifter er hjertelig velkomne til en lønnsom og hyggelig handel i våre butikker. Fra deres lokale grossistlager i Kobbervikdalen i Drammen har Norengros daglig distribusjon til deres kunder i Viken, Vestfold og Oslo. Hurtig og sikker levering av forbruksvarer innen et bredt produktspekter reduserer kapitalbinding og andre kostnader, og gir deg som kunde muligheten til å forholde deg til færre leverandører. Norengros setter sine kunder i fokus, og service og kvalitet er et nøkkelord i deres bedrift. Norengros er både ISO 9001 og 14001 sertifisert. Norengros Palett er en betydelig leverandør av møbel og interiør til det offentlige og private bedrifter. Palett tilbyr profesjonell hjelp til å få på plass akkurat de møbleringsløsningene du trenger til din organisasjon

Adresse: Billingstadsletta 30, 1396 Billingstad Telefon: 67 20 66 66

Kiilto

Kiilto (tidl. Antibac AS) produserer og selger hygieneløsninger på det nordiske markedet, og er markedsleder på desinfeksjon i Norge. Selskapet er et finsk, familieeid selskap, og har sitt Norgeskontor i Asker. Selskapet utvikler, produserer og markedsfører kjemiske industriløsninger i fire forretningsområder: Bygg, industrielle bindingsløsninger og brannsikring, profesjonell hygiene og forbrukerprodukter hvorav profesjonell hygiene er størst i Norge. Selskapet står bak merkevarene Antibac og Kiilto Pro og er totalleverandør av hygiene- og rengjøringsløsninger. De har lange tradisjoner som ledende aktør innen desinfeksjon i helsevesenet i Norge, og har utviklet en unik kompetanse på dette feltet.

Les mer på: www.kiilto.no Adresse: Hagaløkkveien 13, 1383 Asker ** Telefon:** 66 77 11 70

Axactor Norway

Axactor Norway er et fremoverlent og moderne inkassoselskap som hjelper bedrifter med fakturadistribusjon, fakturaoppfølging og inkasso. Selskapet ble startet i 2015 og har på kort tid blitt en av Europas raskest voksende selskap innenfor bransjen. Axactor sin visjon er å hjelpe hardtarbeidende bedrifter med å få betalt og våre verdier er #passion, #trust og #proactive.

Les mer på www.axactor.com/no Adresse: Grønland 53, 3405 Drammen Telefon: 32 75 50 00

Mesterlanda

Mesterlanda AS er et tømrerfirma som holder til i Asker og som utfører alt innen småhusbebyggelse. Selskapet har i en årrekke vært en trofast støttespiller for junioravdelingen, og det er derfor ekstra stas at de nå også blir samarbeidspartner med klubbens A-lag! Mesterlanda AS tar på seg oppdrag for både private og offentlige, og deres geografiske nedslagsfelt er Oslo og Viken. Bedriften holder seg oppdatert innen utviklingen av faget, og søker hele tiden ny spisskompetanse for å oppnå best mulig resultat innen sitt fag.

Les mer på www.mesterlanda.no Adresse: Solliveien 39 A, 1384 Asker Telefon: 470 22 654

Les mer om Regionens Nettverk nummer 1 her!

Vil din bedrift også bli samarbeidspartner med Frisk Asker, så ta kontakt med: