• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG LILLEHAMMER

Årets første tur til OL-byen Lillehammer står på dagens agenda for et påskrudd Frisk Asker.

Det er mange av oss som ser frem til lørdagens kamp mot Stavanger Oilers i Varner Arena, men før den tid er det Lillehamringene på Innlandet som skal beseires. Det er ingen enkel sak i seg selv, og gutta må være påskrudd om de skal dra i land tre poeng. Christian Fosse, tildligere Lillehammerspiller, er giret på å ikle seg oransjedrakt i hjembyen,

- Det er den første seriekampen jeg spiller mot Lillehammer i Eidsiva Arena! Det blir gøy og rart på samme tid. Å høre Lillehammerfans bue på meg, har ikke skjedd så ofte - men det skal bli en skikkelig morsom kamp.

Det er liten tvil om at gutta har hatt en nedeperiode den siste tiden, det har Fosse og resten av laget alle intensjoner om å gjøre noe med i kveld,

- Denne kampen er en fin mulighet for oss å komme tilbake på vinnersporet igjen. Vi trenger å vinne denne kampen. Lillehammer har gjort det veldig bra i det siste, sist med å slå Vålerenga. Jeg tror det blir en tøff og jevn kamp, men vi skal gjøre alt vi kan for å ta med oss tre poeng hjem til Varner Arena.

Foruten en Christian Fosse som gleder seg stort til dagens oppgjør er Felix Girard tilbake på is!

Statistikk

Lillehammer befinner seg på en syvendeplass, fire poeng bak de oransjekledde på en femteplass. Da lagene møttes for første gang denne sesongen var det Frisk som gikk av med en knusende 6-1 seier. En rask titt på fjorsesongen viser at Lillehammer trakk det lengste strådet med seier i tre av fem kamper.

Fjordkraftligaens poenghjelm

Under fjorsesongen var det et sjeldent skue å se David Morley uten gullhjelmen. Nå er han igjen tilbake i vante trakter, med 15 poeng (4+11). Rett bak han, med 14 poeng (9+5) finner vi svenske Anton Holm.

For kveldens hjemmelag er det Martin Gran med 16 poeng (7+9) som utmerker seg som den største poengtyven. Hakk i hæl finner vi Nicholas Dineen med 14 poeng (7+7).

Ønsker du å ta turen til Lillehammer for å se hockey, finner du billetter i luka foran Eidsiva Arena eller i Lillehammer sin app. Velger du dog å nyte hockey i sofaen, viser TV2Play som alltid kampen.

Og du? Husk å sikre deg billetter til lørdagens storkamp i Varner Arena når Stavanger Oilers kommer på besøk. Billetter finner du via denne linken.