• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

BASSE MED VIDERE

Ny to-års kontrakt er signert med kaptein Bastiansen!

Vi kan idag meddele at Anders Bastiansen har skrevet under på en ny to-års avtale med klubben. Avtalen har egentlig vært klar i lang tid, men på grunn av situasjonen vi alle er i har det tatt litt ekstra tid med forhandlinger for å lande en ny avtale.

Anders går nå inn i sin sjette sesong etter returen fra Sverige og Østerrike (fjortende totalt), og vi gleder oss over at vår kaptein er med videre.

"Basse" er ikke bare en sterk bidragsyter på isen, men også en spiller de yngre på A-laget kan få lærdom og gode råd fra.

Han er en sterk sparringpartner for trenere med sin lange og innholdsrike karriere, og en god lagkamerat som er veldig verdsatt av sine medspillere.

For oss som klubb er det ekstremt viktig med spillere som innehar de rette holdningene til idretten vår og som kan være gode forbilder på og utenfor isen.

Vi er veldig glade for at "Basse" blir med oss videre inn mot en ny epoke i klubbens historie, og at Varner/Dressmann gir Anders muligheten til fortsatt å kombinere en sivil karriere og toppidrett.