• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 18 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Tirsdag Tir 1 September Sept
Lørdag Lør 5 September Sept
Onsdag Ons 9 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Søndag Søn 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov

UNGGUTTA TAPTE MOT RINGERIKE

32 år gamle Mats Frøshaug kunne nesten vært faren til flere av lagkameratene som spilte mot Ringerike i kveld. For det var en veldig ungt lag som Janna og Vidar stilte med i Schjongshallen.

Yngstemann på isen var Christian Vethe Bye, født i februar 2003, og i tillegg var det fire spillere i oransje som var født i 2002. Men til tross for et meget ungt mannskap, slo gutta godt fra seg - etterhvert.....

KATASTROFAL FØRSTE PERIODE

Vi kunne vel knapt fått en dårligere start på kampen enn det vi gjorde i kveld. Etter at de første 20 minuttene var spilt sto det 4-0 til hjemmelaget, og skuddstatistikken viste hele 14-3!

Hva som ble sagt i pausen skal være usagt, men det var en helt annen innsats vi ble vitne til i midtperioden. Sondre Bolling Vaaler, som egentlig skulle studert og spilt ishockey i USA, scoret vårt første mål, og deretter fulgte Magnus Geheb og Max Krogdahl opp med hvert sitt før perioden var over. Skuddstatistikken vant vi 11-3, og med stillingen 4-3 var det igjen kamp på Hønefoss.

Endre Medby scoret tredje periodens første mål, og på stillingen 4-4 øynet mange håp om at gutta skulle snu kampen. Men hjemmelaget greide å ta seg sammen, og med to scoringer i løpet av de siste 10 minuttene vant Ringerike 6-4. Dermed tok de nok en Eliteserie-skalp i sesongoppkjøringen, og vi ønsker laget lykke til i første divisjon.

Neste treningskamp er borte mot Vålerengen 17. september, og det er fortsatt uklart om kampen spilles i Ungdomshallen eller i Nye Jordal Amfi.