• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: VÅLERENGA

Endelig er ventetiden over - i dag går startskuddet for Elitehockey-ligaen 2023/24.

Vi starter borte på et nærmest fullsatt Jordal, og bedre rammer kunne man ikke bedt om. Våre supportere har fylt to felt, og ryktene tilsier at det kan være mer enn som så.

Kampen om poengene er i gang, og deilig er det. En som gleder seg stort til kampen er vår assistenttrener Morten Ask,

- Det er serieåpningen vi har gledet oss til, og jobbet mot, i seks uker nå. Vi møter et tilnærmet utsolgt Jordal, og får ikke en kulere start sånn sett. Vi møter et av topplagene og må konsentrere oss om oss selv, være nøye og ikke slurve. Laget skal komme godt forberedt og vise at vi vil vinne! Det er ingen umulighet å vinne på Jordal, om vi gjør det vi skal og ønsker.

Tobias Lindström gjør i dag sin debut som Friskspiller på Jordal,

- Det føles bra og skal bli veldig gøy å komme tilbake dit. Det kommer bra med folk og vil bli et godt trykk – det finnes ingenting bedre. Vi har hatt en bra førsesong, og sett frem mot kampen lenge. Det tar en stund før spillet setter seg, det gjelder for begge lag. For vår del handler det om å sette foten på gassen og kjøre. Vi har ikke så mye å tape – nå skal vi gå ut og gi gass.

Ask er enig i Tobbe sine betraktninger,

- Alle har gledet seg til denne dagen og er vel litt lei av både treninger og treningskamper, og det skjønner jeg godt. Det er dette vi lever for, og ingenting er bedre enn å starte med en toppkamp hvor vi får målt oss og ser hvor vi står.

Laget

Det har allerede vært kjent i noen dager at Alexander Bonsaksen er ute med skade, og dermed er det Hampus Gustafsson som stepper opp som kaptein. Tobias Skuterud har fått positive tilbakemeldinger og kan være tilbake tidligere enn antatt, men blir å se på tribunen sammen med Magnus Geheb under dagens kamp.

Nå er det bare timer igjen til pucken droppes kl. 19.00 på Jordal, og vi håper på å se mange oransjekledde på tribunen. Har du ikke sikret deg billett enda, kan du gjøre det via denne lenken. Vi anbefaler å kjøpe i nærheten av felt 215 og 216!