• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

KAMPDAG: VÅLERENGA

Endelig er ventetiden over - i dag går startskuddet for Elitehockey-ligaen 2023/24.

Vi starter borte på et nærmest fullsatt Jordal, og bedre rammer kunne man ikke bedt om. Våre supportere har fylt to felt, og ryktene tilsier at det kan være mer enn som så.

Kampen om poengene er i gang, og deilig er det. En som gleder seg stort til kampen er vår assistenttrener Morten Ask,

- Det er serieåpningen vi har gledet oss til, og jobbet mot, i seks uker nå. Vi møter et tilnærmet utsolgt Jordal, og får ikke en kulere start sånn sett. Vi møter et av topplagene og må konsentrere oss om oss selv, være nøye og ikke slurve. Laget skal komme godt forberedt og vise at vi vil vinne! Det er ingen umulighet å vinne på Jordal, om vi gjør det vi skal og ønsker.

Tobias Lindström gjør i dag sin debut som Friskspiller på Jordal,

- Det føles bra og skal bli veldig gøy å komme tilbake dit. Det kommer bra med folk og vil bli et godt trykk – det finnes ingenting bedre. Vi har hatt en bra førsesong, og sett frem mot kampen lenge. Det tar en stund før spillet setter seg, det gjelder for begge lag. For vår del handler det om å sette foten på gassen og kjøre. Vi har ikke så mye å tape – nå skal vi gå ut og gi gass.

Ask er enig i Tobbe sine betraktninger,

- Alle har gledet seg til denne dagen og er vel litt lei av både treninger og treningskamper, og det skjønner jeg godt. Det er dette vi lever for, og ingenting er bedre enn å starte med en toppkamp hvor vi får målt oss og ser hvor vi står.

Laget

Det har allerede vært kjent i noen dager at Alexander Bonsaksen er ute med skade, og dermed er det Hampus Gustafsson som stepper opp som kaptein. Tobias Skuterud har fått positive tilbakemeldinger og kan være tilbake tidligere enn antatt, men blir å se på tribunen sammen med Magnus Geheb under dagens kamp.

Nå er det bare timer igjen til pucken droppes kl. 19.00 på Jordal, og vi håper på å se mange oransjekledde på tribunen. Har du ikke sikret deg billett enda, kan du gjøre det via denne lenken. Vi anbefaler å kjøpe i nærheten av felt 215 og 216!