• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

SOMMERLUNSJ PÅ THON HOTEL VETTRE

Sommerlunsjen i Frisk Asker har en lang tradisjon, og denne gangen var det Lene Edvardsen og Christine Andersson hos Thon Hotel Vettre som kunne ta imot klubbens partnernettverk! Et fantastisk vær satt en god ramme rundt hele arrangementet, og selvfølgelig fulgte vi de gjeldene krav og regler fra FHI og myndigheter.

Vi trenger å møtes, vi trenger å se ansikter, og vi trenger å bygge nettverk. Det har nå gått mer enn 3 måneder siden #regionensnettverknummer1 møttes forrige gang, så det var derfor litt ekstra morsomt å treffe alle sammen igjen.

Foran nesten 80 gjester redegjorde hovedtrener Vidar Wold og lagets kaptein Anders Bastiansen for statusen rundt laget, treningsopplegg og spillerstall. Markedsavdelingen ved Mette Sørensen og Fredrick Bråten Haugland tok så over stafettpinnen og gikk igjennom markedsaktivitetene for den kommende sesongen, tanker rundt seriestart og fordeling av billetter.

Våre nye partnere ved Orange Cyberdefense, Polarbad og Forbo Flooring fikk selvfølgelig presentert seg selv, og ekstra taletid og salgspitch ble denne gangen gjort av Holtsmark Golf, Zuccarellostiftelsen og Asker Kroen.

Vi liker at nettverket er i gang igjen, og det er godt å se at visittkort byttes, og at praten sitter løst – dette lover godt med tanke på høstperiode hvor vi alle sammen trenger å komme tilbake til normalen.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle sammen på Thon Hotel Vettre for et supert arrangement og fantastisk mat, og samtidig ønske alle våre partnere hjertelig velkommen til golfturnering på Holtsmark Golf i september.

Vil også din bedrift bli en del av regionens og Norges råeste nettverk? Ta kontakt med Markedsavdelingen, og kanskje din bedrift er med på neste arrangement:

Prosjektleder Mette Sørensen Mobil: 91 82 50 59 E-post: [email protected]

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland Mobil: 932 90 600 E-post: [email protected]