• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

ENDELIG PÅ PLASS I NY STORSTUE!

I dag var det endelig klart for nok en milepæl når Asker Kommune inviterte Frisk Asker til nøkkel-overrekkelse på vår nye storstue på Risenga.

Sammen med Asker Kommunes ordfører Lene Conradi, Direktør for samfunnstjenester Ragnar Sand Fuglum, Kommunikasjonsseksjonen ved Henrik Slipher, Byggforvalter Ove Sætra og Rådgiver Eiendomsseksjonen Terje Samuelsen tok vi fatt på en viktig dag i klubbens historie. 2022 er ikke bare året vi fyller 100 år, men også det året vi flytter inn i ny arena.

Foto: Asker Kommune/ Frisk Asker

Styreleder Øystein Hærem, Daglig leder Nicolay Sørensen og Markedssjef Fredrick Bråten Haugland fikk en omvisning og gjennomgang av selve bygget, og dermed var rammen satt for offisiell overtakelse av de kommersielle arealene.

I restauranten på kortsiden av hallen, med utsikt over isflaten, holdt Lene Conradi en flott tale som fokuserte på det gode samspillet mellom kommunen og Frisk Asker, samt hvor viktig Frisk Asker har vært og er for Asker. I tillegg er kommunen ekstra stolte over at bredde og øvrig idrett nå har fått flere isflater å boltre seg på. -Dette er rett og slett en gledens dag, avsluttet ordføreren før hun overlot ordet til styreleder Øystein Hærem.

Foto: Asker Kommune/ Frisk Asker

Hærem spilte videre på Conradi sine tanker og tok oss igjennom den historiske reisen fra da klubben flyttet inn i Askerhallen til der vi er i dag. -Det var en fin markering på en viktig milepæl i klubbens historie, og nå kan vi fortsette på reisen fremover, sier en ekstatisk styreleder Øystein Hærem som nå teller dagene frem til 19.februar og første hjemmekamp i ny arena.

Se video fra overtagelsen!

Nå gleder vi oss til å ta fatt på de siste detaljene, slik at hallen blir klar til første dropp!