• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

SNUOPERASJON

En sterk snuoperasjon, som viser en ekstrem lagmoral!

I denne omgang lar vi Esbjørn Fogstad Vold slippe til med en meget bra oppsumering av dagens hendelser i Askerhallen:

Jeg synes vi kommer litt prøvende ut. Vi er avventende mot et sterkt Vålerengalag. Da får vi en tøff start med noen baklengs og tavla viser 1-4. Vi gjør alt rett ved vårt første mål, Vålerenga på sin side får en heldig sprett og pucken triller inn. De tre andre scoringene er skudd fra backene som er litt bingo. Litt atypisk så tidlig i sesongen. Når vi blir vant med dette, blir vi flinkere til å ligge på linja og blokkere. Spillet utvikler seg godt i gjennom kampen; desto lengre kampen går, desto bedre blir spillet vårt. Vi vokser, fighter og gjør det bra. Skaper mange sjanser og mye gode offensive muligheter. Spillet er solid defensivt og da kommer scoringene. Vi snur fortjent og viser tidlig på sesongen ekstremt bra lagmoral. Det er tredje kamp på rad vi havner bak og kommer sterkt tilbake. Fremover ønsker vi å ikke sette oss i en situasjon, hvor vi må jobbe nedenfra og opp. Det mye positivt ¨å bygge videre på fra dagens kamp. Vi skal ta med oss snuoperasjonen til neste match! Det er alltid kult å vinne slike kamper.

Det var liten tvil om at publikum satt på kanten av setene de siste minuttene av tredje periode. Når tavla viser 3-4 og tre minutter igjen, pådrar Vålerenga seg en utvisning. Da kjenner unge Wold sin besøkelsestid og setter inn en utlingning. Kampen går til overtid og veteranen Dokken vet akkurat hvor han skal sette pucken. Av jubelen som oppstod i Askerhallen, skulle man ikke tro dette var en treningskamp. Det er en god følelse å vinne slik mot Oslo-laget, og vi måtte selvføgelig ta en prat med matchvinneren om det avgjørende målet.

Det er alltid gøy å vinne mot Vålerenga, sier Dokken.

Fra sidelinjen slenger Jacob Lagacé til "Det er stort for gutta!" Videre sier Dokken " Dette skal vi ta med oss til hjemmekampen mot Stjernen på lørdag".

Med sluttresultatet 5-4 i lomma, er det nå tid for å se frem mot en ny match. Vi håper på å se deg der, og minner om at billetter nå ligger tilsalgs i Frisk Asker-appen.