• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

TROFAST PARTNER FORLENGER

Mye skjer i samfunnet rundt oss, men en ting er alltid det samme: Samarbeidet mellom Gummi Centralen, Dekk1 og Frisk Asker Hockey! Gummi Centralen har vært med på laget helt siden tidlig 80-tall, og med ny arena som reiser seg utenfor Askerhallen, så vi aner kanskje at avtalen forlenges også i årene fremover.

Kommersiell direktør i Gummi Centralen og Dekk1, Jon Tafjord jr., kan se tilbake på litt av en reise med Frisk Asker.

«Vi stortrives sammen med Frisk Asker, og dersom vi skal være nostalgiske, så har vi vært med på både opp- og nedturer med klubben, og vi har mange gode historier å se tilbake på», humrer Tafjord.

«Det som har skjedd med det moderne Frisk Asker er vi dypt imponert over, og vi er stolte over å ta del i utviklingen som skjer. Når det er sagt, så det for et konsern som vårt ikke aktuelt med god gammeldags sponsing, og vi er tydelige på at vi ser på andre former for avtaler med markedsaktører som har forretningsmessige hensyn, og det er vi også tydelige på ovenfor Frisk Asker», sier Tafjord jr.

Og Frisk Asker leverer?

«Ja, dette sponsoratet bygger opp under forutsetningen om at investert beløp skal betale seg. Vi fortsetter ikke et samarbeid dersom det ikke fungerer», sier Tafjord.

Han spiller pucken over til markedssjef i Frisk Asker Hockey, Fredrick Bråten Haugland.

«Gummi Centralen og Dekk1 er tydelig ovenfor oss på det punktet, og det setter vi stor pris på. Vi, som alle andre, trenger å utvikle oss, skape nye muligheter og tørre å tenke nytt. Dette bør være et hovedfokus for alle, og Tafjord & co er dyktige på nettopp det».

Hvordan skaper dere forretning?

«Først og fremst vil vi takke alle i og rundt klubben som handler varer og tjenester hos Dekk1. De som aktivt har brukt, og bruker, Dekk1 på kjøp av dekk, felg, takbokser, tilhenger eller innlosjering av sine hjul på dekkhotell, gjør at samarbeidet med Gummi Centralen og Dekk1 kan fortsette. Vi ønsker også å takke alle sponsorkollegaer som har kjøpt ny bil hos Møller Bil Asker og Bærum, Møller Bil Rud, og Bertel O. Steen Asker og Bærum der bilene utrustes med Pirelli vinterdekk. Dette er noen av landets beste bilforhandlere, og vi (Gummi Centralen AS) er privilegerte som har status som hovedleverandør av dekk til disse."

«Som Jon Tafjord jr. sier, så er det slik at mange av våre avtaler er basert på forretningsmessige hensyn, og det er gledelig at våre største tilhengere, supportere, sponsorer, og publikum støtter opp om klubbens samarbeidspartnere, og spesielt en aktør som har vært med oss så lenge». «Men, de trenger alltids flere kunder – så her er det kun 1 aktør som gjelder, og det er Dekk1», avslutter Haugland.

Om Gummi Centralen Gummi Centralen AS er den Norske importøren av Pirelli, Maxxis, Roadcruza og Powertrac dekk til personbil, SUV, varebil og motorsykkel, samt Vossen og Brock felger. Selskapets administrasjonskontor holder til på Lierstranda utenfor Drammen, og sentrallageret er lokalisert på Bjerkås i Slemmestad (mellom Asker og Drammen). De har også regionlagre i Bergen, Stavanger og Trondheim, og er i dag en av Norges raskest voksende dekkimportører.

Om Dekk 1 Dekk1 er en norsk frittstående faghandel dekk-kjede med 29 moderne anlegg der alle også tilbyr dekkhotell. Kjeden selger kvalitetsdekk og felger av kjente og ledende merker. De differensierer seg i markedet med fagkunnskap, bredt vareutvalg, høy service og konkurransedyktige priser. Dekk1 har i løpet av kort tid etablert ett av bransjens sterkeste merkenavn, og opparbeidet en tydelig markedsposisjon. Dekk1 kjeden har følgende butikker i regionen:

Dekk1 Asker – Nye Vakås vei 10, 1395 Hvalstad Telefon: 66 77 77 22, Epost: [email protected]

Dekk1 Stabekk – Professor Kohtsvei 83, 1368 Stabekk Telefon: 23 89 88 35, Epost: [email protected]

Dekk1 Drammen – Teglverksveien 11B, 3413 Lier Telefon: 32 85 00 50, Epost: [email protected]

Ta gjerne en titt på Dekk1 sine hjemmesider www.dekk1.no for mer informasjon

Kontaktinformasjon: Gummi Centralen AS ved Jon Tafjord jr. Mobil: 911 95 188 Epost: [email protected]

Dekk1 AS ved Petter Askautrud Mobil: 414 13 131 Epost: [email protected]