• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Fredag Fre 9 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt

JUBEL-FREDAG!

Riis Bilglass Asker, en tydelig og synlig aktør i "regionens nettverk nummer 1", forlenger samarbeidsavtalen.

Det er sommer, sola skinner og utenfor bilen flyter landskapet behagelig forbi. Da er det ingenting som er så frustrerende som en stein flyvende fra ingensteds og treffer ruta, og brått har synsfeltet fått en forstyrrende sprekk. Heldigvis har vi en fantastisk samarbeidspartner som er ekspert på akkurat dette området. Det blir ikke enklere, enn når du drar på Riis Bilglass i Asker. Sett fra deg bilen, lever nøkkelen og nyt en kaffe i sentrum, mens de kunnskapsrike gutta på Riis bytter ruta på mesterlig vis.

Riis Bilglass har vært en verdsatt samarbeidspartner over lang tid. En aktiv, tilstedeværende og inkluderende samarbeidspartner som gjør at vi sammen kan spille hverandre gode. Du har kanskje sett dem i Askerhallen, utføre ulike stunt, dele ut spylevæske, buffer og andre godsaker. Det er liten tvil om at det vi har gjort sammen de siste årene har vært en suksess. Derfor er vi svært takknemlig for at de har fornyet samarbeidet med klubben.

Far og sønn Hjermundrud har vært primus motorer for samarbeidet, og i anledning fornyelsen av avtalen tok vi oss en prat med dem.

Hva synes dere om samarbeidet så langt?

-Vi er veldig fornøyde! Samarbeidet gir avkastning på flere forskjellige områder, det at vi er synlige i hallen og nærmiljøet, gir en gjenkjennelseseffekt. Vi får ofte høre fra kunder, i positive ordlag, om vårt samarbeid med klubben. Før vil jeg si vi hørte det månedlig, nå er der ukentlig. Det har på mange måter blitt en liten snakkis rundt Riis Bilglass Asker, at vi er samarbeidspartner med Frisk Asker. Det ser vi på som veldig positivt.

Hva er deres beste minne med Frisk Asker?

-Det er vanskelig å velge! Vi har gjennom vårt samarbeid med Frisk fått vært med på mange morsomme opplevelser. Men hvis vi skal velge noe, må det være den kampen, hvor Frisk spilte mot Stjernen hjemme. Da hadde vi satt på Riis Bilglass teltet vårt på isen, og spillerne brukte den som tunell i introen. Den opplevelsen var magisk! Det å stå inni der, så nært spillerne, og få være med på å pumpe dem opp mot kamp var ordentlig gøy.

Hva gjør at dere stadig vekk visert stort engasjement inn i nettverket?

-Når det gjelder nettverket, så ser vi at ved å være synlig så skaper det bedre effekt for oss. Det nytter ikke å sitte stille, vi må delta og være med. Det gir avkastning på kort og langsikt, man kan ikke bare være der, man må være med og delta. For oss er det viktige å være aktive i nettverket, både for å vise hva vi kan tilby, men også for å få innsikt i hva andre kan tilby.

Trenerne VS. Spillerne

Har du fått med deg serien, hvor trenerne møttes til duell mot spillerne på Riis Bilglass Asker? Hvis ikke, synes vi du skal ta deg en titt her:

Ønsker du å vite mer om nettverket?

Ta gjerne kontakt med