• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
I dag 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Torsdag Tor 21 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Søndag Søn 14 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Søndag Søn 28 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb

KAMPDAG: STJERNEN - FRISK ASKER

Med to seire, av to mulige, er det tid for bortekamp mot Stjernen!

Etter de to første rundene, troner vi toppen av tabellen med 6. poeng, mens Stjernen befinner seg på 7. plass med 2.poeng. Om vi skal ta et raskt tilbakeblikk på sesongen 2021/22, er det Stjernen som trakk det lengste strådet med tre av fem mulige seire. Målforskjellen på 18-15 i favør de røde, er dog ikke spesielt avskrekkende.

Assisterende kaptein, og tidligere Stjernenspiller, Hampus Gustafsson legger vekt på at dagens kamp er viktig på flere vis,

- Det er en viktig kamp for oss å vise at vi kan gjøre gode prestasjoner over en lenger periode. Vi har fått mange deler av spillet til å sitte, men mangler forsatt litt. Så nå er fokuset på å få det siste på plass mot Stjernen.

Også hovedtrener Jan André Aasland retter fokus på de siste små detaljene,

- Det er alltid tøft å spille i Stjernenhallen. Det virker som om Stjernen har bygget videre på de gode resultatene fra i fjor, så alt ligger til rette for en hard kamp. De har mange gode offensive spillere, men jeg tror så absolutt vi har gode muligheter til å dra hjem med 3. poeng hvis vi møter opp å gjør jobben vår. Vi kan vise til bra resultater både mot Vålerenga og Manglerud Star, nå gjelder det å bygge videre på det. Den jobben begynner allerede i dag. Det er fortsatt elementer i spillet vi må jobbe med - men, det som sitter, sitter bra og har ført til at vi nå har 6. av 6. mulige poeng.

Som seg hør og bør i oppstarten av sesongen, bytter Fjordkraft-ligaens gullhjelm eier titt til ofte. Denne gangen er det #22 Bobby Thomas MacIntyre som bærer den for de oransje, mens Håkon Imset Stormli kan skilte med flest poeng for Fredrikstad-laget.

Kampen kan du som alltid se live, og billetter finner du i Stjernen-appen, eller her. Dersom sofaen blir stedet og se kampen, finner du den på TV2Play.