• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: VÅLERENGA

Julestria er offisielt et tilbakelagt kapittel, og vi er klare for å ta fatt på romjulsoppgjørene!

Formen

Hjemmelaget kunne vise til en formkurve som er svært imponerende før ligaen tok pause i midten av januar. Til tross for at vårt sist oppgjør endte med et tap i Stavanger, kan vi skilte med 8 seire på de ti siste kampene. Vålerenga på sin side ser også ut til å funnet formen, med 9 siere på ti forsøk. Oslo-laget har dog fått en noe lengre pause, etter at et magevirus stod i full blomst på Nye Jordal. De fleste ser likevel ut til å ha kommet seg helskinnet gjennom juleribba, også i Oslo.

Laget

Det er en sann glede å melde at Fredrik Bjørndal er klar for kamp igjen. Unggutten har vært ute med brudd i armen siden midten av oktober. Endre Medby er også tilbake i trening, men ikke kampklar helt enda. Det kan likevel se ut til at Medby blir å se til dropp mot slutten av januar. Mats Frøshaug blir heller ikke å se i morgendagens line-up, men satser på å være tilbake innen kort tid.

Statistikk

Kampene mellom Frisk Asker og Oslolaget har historisk sett vært krevende, tette og intensive. De siste tre oppgjørene har resultert i ettmåls-seiere, hvor to av tre har gått til dagens gjester. Skal man se på lagenes statistikk scorer Askerlaget flere mål enn de Vålerenga, men slipper også inn hakket fler.

Vålerengas toppscorer, Partanen, er ute med skade resten av sesongen. Selv om det er finnen som står for flest mål er det Mathis Olimb som har sikret flest poeng for Oslolaget og blir dermed å se i poenghjelmen. For vår del er Viktor Granholm fortsatt lagets og seriens toppscorer, mens David Morley fortsatt troner øverst som ligaens poengkonge. Kanadieren blir derfor å se i den gull-sorte poenghjelmen.

Dommere

Kveldens dommerkvartett består av Karl Johan Marcus Vinnerborg og Tor Olav Johnsen som hoveddommere, mens vi finner Rune Solholm Bakken og Håvar Dahl på linjene.

Hvor kan du se kampen?

Dagens smittesituasjon gjør at vi kun kan slippe inn 50 tilskuere. Men, TV2 Play byr på en gladnyhet. Ved å klikke seg inn HER kan alle nye strømmere få 30 dagers gratis tilgang på TV2 Play! Pucken dropped 18.30, så da er det bare å benke seg foran TV'en!