• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: STJERNEN

Torsdag og kampdag i EHL! Gutta er klare for å tre bortedrakten over hode og kjempe om tre poeng.

Vi er klare for årets første kamp om tre poeng, denne gang i Stjernehallen. Hjemmelaget har satt alle billetter på sitte-og ståplasser til kun 99,-, et godt iniativ for at du skal ta turen å heie frem Asker-laget. Billetter finner du i Stjernen-appen, eller i døra. Puckdropp er satt til kl. 18.30.

Statistikk

Vi spiller kamp nummer 213 mot Fredrikstad-laget. Av disse har 100 endt i seier, 17 i uavgjort fra den tiden man stoppet der og 95 tap. 32 oppgjør har endt i sudden death og 10 har endt i straffer. Dagens kamp kan i aller høyseste grad omtales som en «seks-poengskamp». Hjemmelaget ligger nemlig på plassen over oss på tabellen, 5.plass, kun ett poeng foran.

EHLs gullhjelm

Hampus Gustafsson står som lagets interne poengkonge, med 26 poeng. Likt med han ligger Tobias Lindström, men det er skåningen Gustafsson som blir å se i den gullfolierte hjelmen.

For vertenes del er det Piccinich som har snaket mest poeng – 32 i tallet. På plassen bak, med et poeng mindre, finner vi Cangelosi.

Keeperduellen

Asker-gutten Henrik Fayen-Vestavik ser ut til å ha tatt over «førstespaken» fullstendig. Etter 19 kamper står han oppført med en redningsprosent på 89,7% og et gjennomsnitt på 3,10 innslupne mål per kamp.

Preben Arntsen ser ut til å være Stjernens førstevalg i buret, skal vi tro hockeylive. Så langt står han oppført med en redningsprosent på 90,6% etter 16 spilte kamper. Statistikken viser et gjennomsnitt på 2,85 innslupne mål per kamp.

Følg kampen

Vi håper du tar deg turen og heier frem gutta i Fredrikstad – husk at du får billetter til kun 99,- i Stjernen-appen. Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, BlueLine Sportsbar i Asker eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.